Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου η Camila Cabello, η γνωστή Αμερικανοκουβανή ποπστάρ. Η Cabello ταξίδεψε ως την Αθήνα για να δώσει το παρών στα γενέθλια του Δημήτρη Μπούσαλη, του συζύγου της Καλομοίρας, και αποτέλεσε, οπως λέει και η ίδια, την ψυχή του πάρτυ.

Πρώτα, η Camila Cabello προσγειώθηκε στην Αθήνα και πήγε στην Ακρόπολη για την καθιερωμένη τουριστική επίσκεψη και για το story στο Instagram.

Camila Cabello Ακρόπολη

Η παρουσία της Camila Cabello συνεχίστηκε στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στη Βουλιαγμένη όπου διαμένει. Από εκεί στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο πάρτι του Μπούσαλη στη Βάρκιζα και, σύμφωνα με παρευρισκόμενους εκεί, ήταν η ψυχή του πάρτυ.

Το ομολόγησε και η ίδια με ανάρτησή της, όπου ανέφερε ότι ήταν party demon και πόζαρε με cocktails ανά χείρας, φορώντας ένα στραφταλιζέ και διάφανο φόρεμα. Κάποια στιγμή φώναξε «Μύκονος», ενστερνιζόμενη πλήρως την ελληνική καγκουριά.

Αγάπησε τα ελληνικά νερά η Camila Cabello

Στην ανάρτηση αυτή η Καλομοίρα την ευχαρίστησε για την παρουσία της και της είπε «We love you». Οι δυο τους φαίνεται πως έχουν πολύ καλή σχέση μέσω της φιλίας και συνεργασίας τους με τον Δημήτρη Γιαννέτο, τον διάσημο hair stylist που επιμελείται πλήθος διασημοτήτων στις ΗΠΑ.

Πριν από λίγη ώρα αποθέωσε εμμέσως τις ελληνικές θάλασσες, αναρτώντας δύο φωτογραφίες από τις βουτιές της στη Βουλιαγμένη, στον Αστέρα, φορώντας ένα αποκαλυπτικό μπικίνι. «Ανυπομονώ να επιστρέψω στην χαμηλού επιπέδου ανησυχία στα γεμάτα καρχαρίες νερά της Φλόριντα», έγραψε στο σχόλιο με σαρκαστική διάθεση καθώς απολάμβανε τον ήλιο.

Δεν ξέρουμε πόσο θα παραμείνει στην πρωτεύουσα η Cabello, αλλά θα μας ξαφνιάσει αν κάποια επόμενη ανάρτησή της δεν είναι από Μύκονο ή Σαντορίνη.