Επτά εβδομάδες μετά, η πολύκροτη δικαστική διαμάχη μεταξύ του Johnny Depp και της Amber Heard οδεύει προς το τέλος. Η μήνυση του ηθοποιού για συκοφαντική δυσφήμιση έναντι 50 εκ. δολαρίων, άνοιξε τον ασκό του αιόλου και για τους δύο. Ωστόσο, το δικαστήριο της Βιρτζίνια έχει ένα δύσκολο έργο: Να αποφασίσει ποιος θα κερδίσει και ποιος θα χάσει, σε μία σχέση που ήταν κάτι παραπάνω από τοξική.

Αν κρίνουμε από τα social media και δη από το TikTok, ο κόσμος στέκεται στο πλευρό του Johnny Depp. Τον έχει ήδη ανακυρήξει αθώο, ακόμα κι αν η Amber έδωσε εξίσου αποδεικτικά στοιχεία για κακοποιητική συμπεριφορά.

Βέβαια, όσο και να θέλει κάποιος να είναι αντικειμενικός, η Amber Heard στη χθεσινή της τελευταία κατάθεση, ήταν σαν μια κακοστημένη ηθοποιός. Ενδεχομένως γιατί βλέπει ότι όλοι είναι εναντίον της, κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Αλλά αυτό προκαλεί χειρότερο κακό στην εικόνα της.

Camille Vasquez: «Σταματήστε να κοιτάτε τους ενόρκους»

Η Camille Vasquez, η δικηγόρος του Johnny Depp που είχε στριμώξει πριν κάποιες ημέρες την δικηγόρο της Amber, έκανε χθες το μπρα ντε φερ με την ηθοποιό. Στις απανωτές ερωτήσεις, η Heard προσπάθησε να εξηγήσει πως κι εκείνη έχει βαθιά τραύματα από την εκστρατεία διαδικτυακής συκοφαντίας που, όπως είπε, ξεκίνησε με τον Depp και τον τότε δικηγόρο του.

Ωστόσο, στις απαντήσεις της συνεχώς γυρνούσε να κοιτάξει τους ενόρκους. Σαν μια απελπισμένη κίνηση. Η Vasquez ακούγεται να λέει «σταματήσε να κοιτάτε τους ενόρκους», ενώ κάποια άλλη στιγμή, η δικηγόρος ισχυρίστηκε πως η ηθοποιός είχε ενημερώσει το TMZ για να εμφανιστεί στο δικαστικό μέγαρο. καθώς έλαβε περιοριστικό διάταγμα εναντίον του Depp τον Μάιο του 2016.

H Amber το αρνήθηκε και είπε: «Ποιος επιζών της ενδοοικογενειακής βίας το θέλει αυτό;».

Όσον αφορά την κατάθεση της Kate Moss και το «άδεισμά» της στα λεγόμενα της ηθοποιού για κακοποίηση της από τον Depp, η Heard εξήγησε πως είχε ακούσει τη φήμη -ότι την είχε σπρώξει από τις σκάλες- από πολλά άτομα και το γεγονός ότι το αρνήθηκε δεν είχε σημασία.

Επιπλέον, η Vasquez ρώτησε την Heard αν πίστευε ότι ορισμένοι μάρτυρες που αντικρούουν τους ισχυρισμούς της έλεγαν ψέματα, με την ίδια να λέει: «Ξέρω πόσοι άνθρωποι θα βγουν και θα πουν οτιδήποτε για εκείνο. Αυτή είναι η δύναμή του. Γι’ αυτό μίλησα για αυτό το φαινόμενο. Πόσοι θα βγουν να τον στηρίξουν και θα πέσουν στην εξουσία του. Είναι ένας πολύ ισχυρός άνδρας και ο κόσμος λατρεύει την εύνοια των ισχυρών ανδρών».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Αυλαία έριξε η εκπομπή της Ellen DeGeneres – Η «συγγνώμη» για το εργασιακό bullying και ο απολογισμός 19 ετών

Jung Ho-yeon: «Όταν είδα τον εαυτό μου στο Squid Game νόμιζα ότι τα σκ@τωσα»

Η σειρά με την κορυφαία πρώτη σεζόν ever επιστρέφει με πρωταγωνίστρια-έκπληξη