Το νέο της ειδύλλιο επιβεβαίωσε η Cara Delevingne, μιας και μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις. Το μοντέλο και η ηθοποιός κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών στο Portofino, μοιράστηκε ένα φιλί διαρκείας, με τη φίλη της Minke.

Η 29χρονη Delevingne διατηρεί δεσμό με την τραγουδίστρια, η οποία κρατάει χαμηλό προφίλ στα social media. Οι δυο τους απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης στο διάσημο ιταλικό θέρετρο, που το επιλέγουν όλο και περισσότεροι σταρ.

Πριν το φιλί στο Portofino, το ζευγάρι εθεάθη να απολαμβάνει μια μέρα στην ρομαντική Βενετία. Η Cara πάντως δεν έχει πρόβλημα να εκδηλώσει τον έρωτά της δημόσια, παρά το γεγονός ότι η Minke δεν ζητάει τόσο τα φώτα της δημοσιότητας.

Cara Delevingne: Είναι πανσέξουαλ αλλά μεγάλωσε ως ομοφοβική

Η Cara εξήγησε πως ελκύεται από κάποιον όχι με βάση το φύλο ή τη σεξουαλική του κατεύθυνση. Ωστόσο, στο παρελθόν έχει παραδεχτεί πως μεγάλωσε ως ομοφοβική κάτι που επηρεάζει μέχρι και σήμερα την έκφραση της σεξουαλικότητάς της.

«Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με παλιομοδίτικες αρχές. Δεν ήξερα κανέναν γκέι. Πιστεύω ότι μεγαλώνοντας δεν είχα επίγνωση του ότι ήμουν ομοφοβική. Με απωθούσε η ιδέα να είμαι με σύντροφο του ίδιου φύλου».

Παρά τις περίπλοκες όμως σκέψεις της για την σεξουαλικότητά της, η ίδια νιώθει πιο άνετα από ποτέ. «Ήμουν τόσο δυστυχισμένη και δεν ακολουθούσα την αλήθεια μου, ειδικά ως μοντέλο», δήλωσε για το γεγονός ότι έπρεπε να χωρέσει στο κουτί της θηλυκότητας που δεν ήταν πραγματικά για εκείνη. «Έχω ανδρόγυνο τύπο».

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr:

Shakira – Gerard Pique: «Είχαν ανοιχτή σχέση» – Αιφνιδιάστηκε ο ποδοσφαιριστής από την απόφασή της να χωρίσουν

Matthew McConnaughey: Τι σήμανε η ομιλία του στον Λευκό Οίκο για την οπλοκατοχή

Ξανά single ο Kanye West: Χώρισε με τη «σωσία» της Kim Kardashian