Η Cardi B θα λάβει αποζημίωση 4 εκατομμυρίων δολαρίων, μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που έκανε εναντίον μιας gossip YouTuber, της LaTasha Kebe. Η blogger μετέδιδε ότι η τράπερ ήταν πόρνη, έκανε χρήση κοκαΐνης και είχε προσβληθεί από σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις. Η τράπερ, κατά κόσμον Belcalis Almánzar, μήνυσε την blogger το 2019 για δημοσίευση πολλών βίντεο που διέδιδαν «κακόβουλες φήμες».

Ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο βρήκε την Latasha Kebe, ένοχη για δύο κατηγορίες, μία για συκοφαντική δυσφήμιση και μία για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής (όπως το όνομα του ντεμπούτου άλμπουμ της Cardi B το 2018). Η δικαστική επιτροπή αύξησε τις αποζημιώσεις της Cardi B από 1,25 εκατομμύρια δολάρια στις 24 Ιανουαρίου, προσθέτοντας επιπλέον 2,8 εκατομμύρια δολάρια την επόμενη μέρα. Ο αριθμός περιλαμβάνει 25.000 δολάρια για ιατρικά έξοδα και περίπου 1,3 εκατομμύρια δολάρια για την κάλυψη νομικών εξόδων.

H Cardi μεταξύ άλλων κατέθεσε ότι τα βίντεο την έκαναν να έχει αυτοκτονικές τάσεις. Μάλιστα, η φήμη πως έχει έρπη κατέκλυσε το διαδίκτυο, με πολλούς από τους φανς της Kebe να της κάνουν cyber bullying σε φωτογραφίες της κόρης της, Kulture, που την φιλούσε στα χείλη, αποκαλώντας την «Herpes Β». Το κανάλι της Kebe στο YouTube, UnWineWithTashaK, έχει ένα εκατομμύριο συνδρομητές. Οι δικηγόροι της Cardi B ανέφεραν επίσης ένα βίντεο στο οποίο η Kebe ισχυρίστηκε ότι το παιδί της Cardi θα είχε διανοητικές αναπηρίες.

Σύμφωνα με τη μήνυση, πολλά από τα βίντεο της Kebe για την Cardi B παραμένουν στο κανάλι της στο YouTube, παρά το γεγονός ότι έλαβε μια επιστολή για να τα κατεβάσει το 2018. Η μήνυση, που κατατέθηκε στην πολιτεία της Υoutuber, στην Τζόρτζια, αναγράφεται επίσης μια καλεσμένη στο κανάλι της, η Starmarie Ebony Jones. Εκείνος ισχυρίστηκε ότι ήταν παλιά φίλη της τράπερ. Εξαιρέθηκε από αυτή τη μήνυση αφού μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, αλλά πέρυσι βρέθηκε επίσης ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση και παραβίαση της ιδιωτικότητας.

https://www.youtube.com/watch?v=h3splbx68Vw