Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο αυτό για την Cardi B. Στο παρελθόν έχει αναρτήσει στα social media, είτε κανονικό post είτε story, ακόμα και βίντεο όπου ετοιμάζεται να κάνει σεξ στη ντουζιέρα με τον σύντροφό της, τον Offset. Επομένως, ένα βίντεο στο οποίο είναι σε μια πισίνα με τον Offset και του προσφέρει ένα twerk φορώντας ένα πολύ μικροσκοπικό μπικίνι, δεν θα έπρεπε να θεωρείται προκλητικό.

Σε κάθε περίπτωση, δεν γίνεται να αγνοηθεί από κάποιον που θα το δει, με την 30χρονη ράπερ να του δίνει να καταλαβαίνει με το twerking στον σύντροφό της.

Οι δυο τους αρέσκονται να μοιράζονται τόσο kinky στιγμές τους, με την Cardi B να έχει μια αξιοθαύμαστη, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις τραβηγμένη, σεξουαλική απελευθέρωση.

Πριν μερικές ημέρες, βρισκόταν στο Παρίσι και χόρευε έξω από το Λούβρο φορώντας μια ρόμπα, ενώ στη συνέχεια λίκνιζε πάλι τις πληθωρικές της καμπύλες στη μπανιέρα ούσα γυμνή.

Όταν στα 30 σου έχει βγάλει τόσα χρήματα και από στρίπερ, έχεις γίνει κορυφαία ράπερ, τότε λογικά παύουν να σε νοιάζουν αυτά που νοιάζουν τους απλούς ανθρώπους. Και θα πετάξεις με ευκολία και το μικρόφωνο σε κάποιον θαμώνα που σου έριξε ποτό, δίχως να ιδρώνει το αυτί σου που έκανε καταγγελία για βιαιοπραγία.