Η αγάπη του διάσημου σχεδιαστικού διδύμου για την Μύκονο είναι γνωστή, αφού εδώ και χρόνια την επιλέγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές ενώ διατηρούν και κατάστημα με τα ρούχα τους.

Αυτός ο ιδιαίτερος δεσμός τους με το νησί επισφραγίζεται με μία ακόμα επιχειρηματική κίνηση καθώς μετά από 8 χρόνια λειτουργίας στο Μιλάνο, το εστιατόριο τους Ceresio7 επεκτείνεται στην Μύκονο . Οι Dean και Dan Caten σε συνεργασία με τους Γιάννη και Γρηγόρη Γκόφα από τους οποίους ξεκίνησε η ιδέα αυτής της σύμπραξης δημιούργησαν ένα κομψό, σύγχρονο εστιατόριο που διέπεται από την χαρακτηριστική αισθητική των Dsquared2. Εμφανείς είναι οι επιρροές από την ιταλική φινέτσα, πλήρως εναρμονισμένες με την παράδοση του νησιού.


Χαρακτηριστικό είναι το εντυπωσιακό ριγέ δάπεδο σε άσπρο και μαύρο χρώμα, τα κομψά καθίσματα, τα ιδιαίτερα κεραμικά σκεύη ενώ είναι έντονο το πράσινο στοιχείο της φύσης με την επιμέλεια του χώρου να ανήκει στο γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο Storage Milano.
Το menu, το οποίο φέρει την υπογραφή του chef Elio Sironi, αποτελεί μια σύγχρονη προσέγγιση της ιταλικής κουζίνας, με καλά στρογγυλεμένες γεύσεις. Ξεχωρίζει για την συνέπεια, την απλότητα και την αυθεντικότητα των πιάτων της ενώ το bar του εστιατορίου διαθέτει ανατρεπτικά cocktails και μεγάλη λίστα κρασιών και ποτών.


Στην αυλή του εστιατορίου βρίσκεται και ένας πολύ ιδιαίτερος χώρος όπου μπορείτε να δειπνήσετε με ιδιωτικότητα μαζί με την παρέα σας.

Από το επόμενο καλοκαίρι, πάνω από το εστιατόριο θα λειτουργήσει και το νέο boutique hotel Mykonos Gem, το οποίο διαθέτει μόλις έξι, ακριβοθώρητα δωμάτια minimal αισθητικής, ευρύχωρα με luxury λεπτομέρειες.


Το Ceresio7 Mykonos αποτελεί το νέο talk of the town σημείο συνάντησης στο νησί της Μυκόνου που υπόσχεται να προσφέρει μια high-end dinner εμπειρία συνδυάζοντας υψηλής ποιότητας γαστρονομία με μοναδική αισθητική. Εξάλλου, δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τους Dsquared2.

Ceresio7 Mykonos: Καλογερά 25, Μύκονος 84600, +30 6936799626

https://www.intronews.gr/i-lily-collins-einai-to-neo-prosopo-tou-cartier