Ο Channing Tatum, στο μυαλό μας, έχει συνδεθεί άρρηκτα με τον ρόλο του στην ταινία Magic Mike. Ο ηθοποιός που είχε γίνει γνωστός και από το Step Up, πρόσφατα αποκάλυψε πως υπήρχε παρασκήνιο πίσω από το νέο Magic Mike 3, σε σημείο που παραλίγο να μην έπαιζε.

Συγκεκριμένα, ο Tatum αποκάλυψε πως έπρεπε να υποβληθεί σε μια σκληρή διαδικασία, προκειμένου να κρατήσει τη φυσική του κατάσταση. Μιλώντας στο Kelly Clarkson Show, εξήγησε πως αρχικά δίσταζε να παίξει τον ρόλο του αρσενικού στρίπερ Mike Lane για το Magic Mike’s Last Dance, κυρίως για τη διατροφή που έπρεπε να ακολουθήσει για την προετοιμασία της ταινίας.

Ο ίδιος δεν επιθυμούσε να κάνει την τρίτη ταινία, επειδή ένιωθε ότι το σώμα του δεν μπορούσε να ακολουθήσει. «Είναι δύσκολο ακόμα κι αν γυμνάζεσαι, να το κρατήσεις σε αυτό το σχήμα. Πρέπει να λιμοκτονήσεις» και πρόσθεσε: «Δε νομίζω ότι όταν είσαι τόσο αδύνατος, είναι υγιές».

Ο Tatum παραδέχτηκε ότι η εκπαίδευση για τον ρόλο του πήρε πολύ χρόνο και ανέφερε ότι είναι πιο δύσκολο γι ‘αυτόν να χάσει βάρος τώρα από ό,τι όταν ήταν νεότερος.

Ο ίδιος έχει δηλώσει πως όταν φτάσει σε μεγάλη ηλικία, θα είναι έτοιμος να κάνει άλλη μία ταινία Magic Mike. Μιλώντας στο IndieWire, για το πως ο σκηνοθέτης τον έπεισε τελικά για την τρίτη ταινία, ο Tatum είπε: «Το μόνο που είπα ότι θα έκανα στην πραγματικότητα ήταν το Grumpy Old Men, όταν θα είμαστε περίπου 70. Θέλω τότε να ενώσω ξανά την ομάδα σίγουρα».

Το Grumpy Old Men ήταν μια κωμωδία του 1993 που πρωταγωνιστούσαν οι θρύλοι της οθόνης Jack Lemmon καιWalter Matthau ως δύο αντιμαχόμενοι ηλικιωμένοι άντρες που γίνονται φίλοι.

Με πληροφορίες από New York Post