Η διάσημη fashion blogger, Chiara Ferragni, βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο αρχοντικό νησί του Αργοσαρωνικού, την Ύδρα. Η ίδια είχε φροντίσει να ενημερώσει τους εκατομμύρια followers της από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, γεμάτη ενθουσιασμό και ευτυχία που βρισκόταν στην χώρα μας.

Βέβαια, ένα απρόοπτο περιστατικό επισκίασε κάπως την ευτυχία αυτή, αφού όπως ενημέρωσε μέσω του Instagram της, το σκάφος που είχε νοικιάσει, παρουσίασε βλάβη. Το αποτέλεσμα ήταν να μείνει εκείνη και η παρέα της για 4 ώρες στη θάλασσα. Για την ώρα πάντως παραμένει άγνωστο αν η Ferragni έχει έρθει στην Ελλάδα για διακοπές ή για επαγγελματικούς λόγους. Στην παρέα της βέβαια βρίσκεται και η Veronica Ferraro, επίσης, γνωστή influencer στην Ιταλία και κολλητή της φίλη.

Πάντως, η ταλαιπωρία με το σκάφος δεν φαίνεται να χάλασε την όρεξη της Chiara, αφού η ίδια φτάνοντας στο ξενοδοχείο που τη φιλοξενεί, μοιράστηκε με τους χρήστες του Instagram ακόμα μία αποκαλυπτική φωτογραφία. Η ίδια ποζάρει με ένα λευκό εσώρουχο και πάνω καλύπτει τα επίμαχα σημεία με τα χέρια της.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Παντρεύτηκαν με δύο γάμους στην Κρήτη – Έναν θρησκευτικό και έναν «αμερικανικού» τύπου

Kim Kardashian: Αποκαλύπτει την πλαστική που έχει κάνει – «Λέει ψέματα» γράφουν στο Twitter

Προσωπαγνωσία: Τι είναι η νόσος από την οποία πάσχει ο Brad Pitt