Ο Chris Rοck αντιδρά μετά την επίθεση που δέχτηκε ο κωμικός Dave Chappelle κατά τη διάρκεια μιας παράστασης στο Hollywood Bowl. Ο κωμικός καθώς ολοκλήρωνε την εμφάνισή του στο φεστιβάλ κωμωδίας «Netflix Is A Joke» στο Λος Άντζελες χθες το βράδυ, ένας θεατής εισέβαλε ξαφνικά στη σκηνή και τον έριξε στο έδαφος.

Τόσο ο Rock όσο και ο Jamie Foxx εμφανίστηκα με τον Chappelle στη σκηνή μετά την επίθεση. Άλλωστε, ο Rock έχει εμπειρία σε αντίστοιχα περιστατικά μετά το χαστούκι που του έριξε ο Will Smith στα Oscars 2022. Ο Rock αστειευόμενος αναφέρθηκε στο σκηνικό όταν ανέβηκε στη στιγμή με τον Chappelle. «Ήταν αυτός ο Will Smith;» ρώτησε.

Ο Chappelle και ο άνδρας λέγεται ότι ρίχτηκαν στο πάτωμα της σκηνής πριν εκείνος τρέξει πίσω από την οθόνη. Μέλη της ασφάλειας έσπευσαν να συλλάβουν τον άνδρα και το βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Διαδίκτυο φάνηκε να τον δείχνει αργότερα να μπαίνει σε ασθενοφόρο.

 

Οι θεατές έμειναν άναυδοι, όπως συνέβη και στα Oscars, με τον Foxx να παραδέχεται ότι πίστευε ότι η επίθεση ήταν «μέρος της παράστασης». Σε βίντεο ο Foxx φαίνεται να λέει στο πλήθος ότι ο Chappelle είναι μια «απόλυτη ιδιοφυΐα». «Πρέπει να φροντίζουμε να τον προστατεύουμε ανά πάσα στιγμή… Για κάθε κωμικό που βγαίνει εδώ, αυτό σημαίνει τα πάντα. Είσαι ιδιοφυΐα. Είσαι ένας θρύλος και δεν πρόκειται να αφήσουμε να σου συμβεί τίποτα» λέει χαρακτηριστικά.

Ο Chappelle δεν έχει σχολιάσει ακόμη την επίθεση, αν και όταν ο άνδρας έφυγε από τη σκηνή αστειεύτηκε ότι ήταν «τρανς άνδρας», μια αναφορά στη διαμάχη γύρω από τα αστεία που έκανε για την LGBTQ+ κοινότητα.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Megan Fox: Κοινότητα των βαμπίρ την προειδοποιεί μετά την αποκάλυψη ότι πίνει το αίμα του Machine Gun Kelly

Dave Chappelle: Δέχτηκε επίθεση στη σκηνή κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του Netflix

Amber Heard: Κατέθεσε η πρώτη μάρτυράς της – Περιέγραψε σκηνές ενδοοικογενειακής βίας και χαρακτήρισε τον Depp εμμονικά ζηλιάρη