Ο Τζορτζ Κλούνεϊ βρίσκεται από χθες στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο Νησί των Ανέμων. Ο χολιγουντιανός σταρ, με αφορμή την εκδήλωση του ελβετικού οίκου ωρολογοποιίας Omega, παραθερίζει στη Μύκονο, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα. 

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην παραλία της Λιας, η οποία είχε διαμορφωθεί κατάλληλα, με τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες να απομακρύνονται. Πρώτη φορά η παραλία ήταν τόσο άδεια. Μάλιστα, στη θέση τους είχαν προστεθεί χιλιάδες λαμπάκια, δημιουργώντας ένα όμορφο σκηνικό, ειδικά όταν ο ήλιος έπεσε.

Βέβαια, τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, καθώς υπήρχε έλεγχος σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από την παραλία, όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ του Mega.

Τζορτ Κλούνεϊ: Κομψά ντυμένος και χαμογελαστός

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, που είναι ambassador της Omega, συμμετέχει μαζί με τον  Κορεάτη ηθοποιό Hyun Bin συμμετέχουν στην διαφημιστική καμπάνια της σειράς ρολογιών Speedmaster. Ντυμένος με κοστούμι, ήταν ευγενικός με όλους, είχε καλή διάθεση και φωτογραφήθηκε με όποιον του το ζήτησε.

Κλούνεϊ

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Πολ Γουέσλεϊ, που έγινε γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά «Vampire Diaries», υποδυόμενος τον βρυκόλακα Στέφαν. Ο ηθοποιός συνοδευόταν από τη σύντροφό του, Νάταλι Κούκενμπεργκ.

Κλούνεϊ

Μετά την εκδήλωση ακολούθησε πάρτι στην παραλία, με τον Τζορτ Κλούνεϊ και τους υπόλοιπους να απολαμβάνουν το μενού του σεφ Τάσου Μαντή, το οποίο περιλάμβανε καλοκαιρινή σαλάτα, καπνιστό μαγιάτικο, μπακαλιάρο ποσέ και παγωτό κεράσι με την συνοδεία ελληνικών κρασιών.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών 200 δημοσιογράφοι από όλον τον κόσμο μεταξύ των οποίων και απεσταλμένοι των αμερικανικών περιοδικών Vogue και Marie Claire, καθώς και πολλοί influencers.

Τζορτζ Κλούνεϊ: «Τα Μάρμαρα του Παρθενώνα πρέπει να επιστρέψουν στην Ελλάδα»

Ο δήμαρχος της Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, σε ανάρτησή του στο Instagram μαζί με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, έγραψε πως ο ηθοποιός του τόνισε πως «τα Μάρμαρα του Παρθενώνα ανήκουν και πρέπει να επιστρέψουν στην Ελλάδα και ζήτησε πληροφορίες για την ιστορίατης Μυκόνου, καθώς και το κλειδί της επιτυχίας μας καθότι επισκέπτεται το νησί μας για πρώτη φορά».

Μάλιστα, όπως συνέχισε στη λεζάντα, ο Τζορτζ Κλούνεϊ θέλει να επιστρέψει στην Μύκονο, επιβεβαιώνοντας τη θετική εικόνα πολλών επωνύμων του Χόλιγουντ για το νησί.