Στο Cobra Kai έχουμε δει αρκετά ζευγάρια, στην πραγματικότητα όμως ένα είναι αυτό που αποκαλύφθηκε. Δύο εκ των πρωταγωνιστών παραδέχτηκαν τον έρωτά τους και μίλησαν για πρώτη φορά για τη σχέση τους. Τους περιμέναμε; Όχι. Είναι cute μαζί; Ναι.

Ο λόγος λοιπόν για τους Jacob Bertrand (γεράκι) και Peyton List, οι οποίοι το γνωστοποίησαν με ένα κολάζ φωτογραφιών στο Instagram. Το ζευγάρι φαίνεται πως ερωτεύτηκε στα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν και είναι πολύ καλά μαζί. Για την ακρίβεια, παρ΄όλο που οι φωτογραφίες έχουν αναρτηθεί εδώ και κάποιες ημέρες, με αφορμή τα γενέθλια του Jacob, αναδημοσιεύτηκαν από τα ξένα μέσα, αφού το ζευγάρι παραδέχτηκε δημόσια σε συνέντευξη την σχέση του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peyton List (@peytonlist)

Συγκεκριμένα, ο Jacob είπε στο TMZ: «Βγαίνουμε εδώ και λίγο καιρό. Ποτέ στο παρελθόν δεν είχε τύχει να βγαίνω με κάποια που δουλεύουμε κιόλας μαζί. Είναι πολύ ωραίο, από φίλοι γίναμε σύντροφοι», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε για τη γνωριμία τους:

«Την συνάντησα, όταν ήταν μόλις 15. Ήμουν φίλος με τον αδερφό της, οπότε ήταν και λίγο άβολο. Δεν ήξερα πώς να του πω ότι μ’ άρεσε η αδερφή του», εξήγησε.

Αντίστοιχα, η Payton δήλωσε στο People πως οι δυο τους περνούν πολύ όμορφα μαζί, απολαμβάνουν τον έρωτά τους, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν σκέφτεται πως ίσως υπάρξουν συνέπειες, καθώς ανήκουν στον ίδιο επαγγελματικό χώρο, απάντησε: «Ξέρω μόνο πως περνάω καλά. Δεν σκεφτόμουν τις συνέπειες, όταν έμπλεξα μαζί του, ούτε ότι δουλεύουμε μαζί. Ό,τι είναι να γινει, θα γίνει».

Σημειώνεται πως το Cobra Kai πάει για 5η σεζόν, την οποία περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Έτσι κι αλλιώς η σειρά δεν μας έχει απογοητεύσει, μέχρι στιγμής.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr

Ταινίες της εβδομάδας – Όλες οι πρεμιέρες στις αίθουσες από 24/3

Tinder: Άνδρας από την Αυστραλία εξαπάτησε μια γυναίκα παριστάνοντας τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Miley Cyrus: Χτυπήθηκε από κεραυνό το αεροπλάνο που την μετέφερε – Έκανε αναγκαστική προσγείωση