Η Conchita Wurst συναντήθηκε με τον Sam Ryder κατά τη διάρκεια της περιοδείας του για την Eurovision 2022.Οι δυο τους αντάλλαξαν σκέψεις για τη μουσική και την εμπειρία του να πηγαίνεις στον διαγωνισμό μουσικής. Η εικόνα της Conchita είναι τελείως διαφορετική από αυτήν που την θυμόμαστε στην Eurovision 2014. Η εμφάνισή της με το Rise Like a Phoenix είχε προκαλέσει αναστάτωση πριν από 8 χρόνια.

Με ένα μαύρο ζιβάγκο, μαύρη δερμάτινη κολλητή φούστα και γάντια, θύμισε λίγο catwoman. Φορούσε το χαρακτηριστικό της eyeliner, αλλά έχει κόψει τα μακριά μαλλιά. Δεν ήταν μόνο τα φωνητικά που της χάρισαν, λοιπόν, μια θέση στην ιστορία της Eurovision, αλλά κι η μοναδική της εμφάνιση.

Η πλούσια γενειάδα και το λαμπερό φόρεμα, την έκαναν έναν από τους πιο πολυσυζητημένους νικητές του διαγωνισμού. Οι δύο τους συνομίλησαν και η Conchita ήταν πολύ υποστηρικτική, καθώς ο Ryder εκπροσωπέι την Βρετανία, που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις σχεδόν πάντα.

«Ανυπομονούσα να ανέβω σε εκείνη τη σκηνή», είπε κάποια στιγμή η Conchita. «Το κάνεις ξανά και ξανά, και είναι τόσο καλό γιατί ξέρεις κάθε κίνηση, τον καθέναν που πρόκειται να συναντήσεις ενώ ανεβαίνεις στη σκηνή. Ένιωθα πραγματικά άνετα». Πάντως, ο Tom Neuwirth, όπως ονομάζεται κανονικά, είναι χαμαιλέοντας όσον αφορά την εμφάνισή του.

Στο προφίλ του στο Instagram, βλέπουμε διάφορες εμφανίσεις με μακριές τρέσες μέχρι και ράστα, αλλά και χωρίς καθόλου μακιγιάζ. Μπορεί να δείχνει θηλυκή και αρρενωπή ταυτόχρονα. Σίγουρα έχει γίνει πιο juicy και της πάει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAM RYDER (@samhairwolfryder)

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Κακός χαμός με Jason Sudeikis και Olivia Wilde: Της δόθηκαν τα χαρτιά της επιμέλειας των παιδιών την πιο ακατάλληλη στιγμή

James Corden: Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το «The Late Late Show» μετά από 8 χρόνια ως οικοδεσπότης

Hailey Bieber: Μίλησε για το εγκελαφικό που πέρασε – Πώς κατέληξε να έχει θρόμβο στο αίμα;