Μια νέα αισθητική επέμβαση, σε ένα άκρως απόκρυφο σημείο του σώματος, λέγεται ότι έκανε ο Cristiano Ronaldo. Ο ποδοσφαιριστής έχει υποβληθεί σε θεραπεία για τα γεννητικά του όργανα, σύμφωνα με την Marca. O 37χρονος Πορτογάλος έκανε botox στην ευαίσθητη περιοχή για λόγους αισθητικής.

Ο γιατρός, Esteban Sarmentero, εξήγησε τη διαδικασία στο Radio MARCA. «Οι πιθανοί λόγοι για τους οποίους ο Ronaldo έκανε ενέσεις botox είναι δύο: για να εξομαλυνθεί και να αποτραπεί η συστολή του όσχεου έτσι ώστε οι όρχεις να φαίνεται ότι έχουν περισσότερο όγκο», εξήγησε. Το Scrotox, όπως ονομάζεται, είναι κάτι που κάνουν συχνά οι πορνοστάρ.

Ο ειδικός επιβεβαίωσε ότι ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής έκανε τη θεραπεία, αλλά είπε ότι ήταν μόνο «μερικές μικρές ενέσεις», οι οποίες δεν βλάπτουν την λειτουργικότητα των γεννητικών οργάνων. O Ronaldo άρα απλά προσέχει την εξωτερική του εμφάνιση και θέλει να διατηρείται πάντα νέος και φρέσκος. Μάλιστα, κάποια δημοσιεύματα λένε ότι έχει κάνει botox και στο πρόσωπο.

Ο ειδικός στην συνέχεια εξήγησε στους ακροατές του Radio MARCA ότι το botox, το οποίο χρησιμοποιείται συχνά σε άλλα μέρη του σώματος, έχει μια νέα εφαρμογή. «Γίνεται καθαρά για αισθητικούς λόγους που δεν έχει άλλη πρόθεση παρά να βελτιώσει τα ανδρικά γεννητικά όργανα», είπε. Δεν θα μεγαλώσει δηλαδή το μόριο κάποιου, αν αυτό πιστεύατε. Επίσης, θέλει ανανέωση κάθε 6 μήνες. «Γίνονται δύο ενέσεις το χρόνο, κάθε έξι μήνες πρέπει να κάνεις το ρετούς για να είσαι καλά όλο το χρόνο», δήλωσε ο Sarmentero.

Ο γιατρός ξεκαθάρισε ότι η διαδικασία δεν έχει καμία σχέση με αυτήν της μεγέθυνσης πέους. «Αυτή είναι μια επέμβαση, χρειάζεται τοπική αναισθησία, δεν είναι ενέσιμα, οπότε πρέπει να κόψεις και να ράψεις», είπε στον δημοσιογράφο David Sanchez.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

«Καπαρώθηκε» ο πιο περιζήτητος εργένης του Instagram – Αυτή είναι η εντυπωσιακή νύφη του

Ο «Θανάσης» από το Ευτυχισμένοι Μαζί απαντά στα σχόλια για τη δουλειά του σε ταβέρνα – «Πρέπει να ταΐσω την γυναίκα και το παιδί μου»

Elon Musk: Φήμες λένε ότι είχε σχέση με την γυναίκα του συνιδρυτή της Google – Ήταν τελικά η «πέτρα του σκανδάλου»;