O Cristiano Ronaldo πρόσφατα έγινε ο πρώτος άνθρωπος που έφτασε τους 400 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και για να το γιορτάσει, έστειλε ένα μήνυμα στους ακόλουθούς του. Από το βίντεο δεν έλειπε ο κλασσικός πανηγυρισμός του «Siuuu», που κάνει μετά από ένα γκολ. Αν και συνοδεύεται από άλμα και προσγείωση με ανοιχτά χέρια, αυτήν την φορά το έκανε ενώ καθόταν στο σπίτι του μπροστά στην κάμερα.

Ο Ronaldo είπε στους followers του: «Γεια σας παιδιά, 400 εκατομμύρια, ουάου. Τι νούμερο. Τώρα μπορώ να πω siuuu. Είναι φανταστικό. Είναι μια τρομερή στιγμή για μένα, αλλά χωρίς εσάς αυτό δεν θα ήταν δυνατό. Οπότε, μέσα από την καρδιά μου, πρέπει να πω ευχαριστώ. Συνεχίστε έτσι».

Η άνοδος ήρθε πολύ απότομα, αφού είχε περιστασιακούς 237 εκατομμύρια ακόλουθους τον Σεπτέμβριο του 2021, που σημαίνει ότι κέρδισε άλλους 167 σε μόλις πέντε μήνες. Την ίδια ώρα η Kylie Jenner καραδοκούσε με 300 εκατομμύρια ακόλουθους.

Αφού ευχαρίστησε για την πρωτιά, είπε ότι πρέπει να περιμένουμε περισσότερα από αυτόν. «Θα μοιραστώ τη ζωή μου μαζί σας. Όλα τα πράγματα μαζί σας γιατί το αξίζετε. Λοιπόν, σας ευχαριστώ πολύ τώρα ας πάμε για εκατό, διακόσια εκατομμύρια. Ευχαριστώ παιδιά».

Σύμφωνα με αναφορές, πέρυσι ο Ronaldo έβγαλε περίπου 40 εκατομμύρια δολάρια από το Instagram χάρη σε χορηγούμενες αναρτήσεις. Αντιστοιχεί σε περίπου 1,6 εκατομμύρια δολάρια ανά ανάρτηση με βάση τη δραστηριότητά του το 2021, ένας αριθμός που επίσης θα αυξηθεί χάρη στο αστρονομικό αριθμό followers που έχει τώρα.

Ο επίσημος λογαριασμός της Manchester United στο Instagram απάντησε στο βίντεο λέγοντας ότι ακολουθούν κι άλλα, ενώ συμπαίκτες του απάντησαν με τον πανηγυρισμό του. Ο Piers Morgan, επίσης, έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Ronaldo για το νέο του επίτευγμα. «Συγχαρητήρια στον @Cristiano που έγινε ο πρώτος άνθρωπος που έφτασε ποτέ τους 400 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram. Τα social media δεν τα αμφισβητείς» έγραψε βάζοντας ένα emoji κατσίκας και μια σειρά από χειροκροτήματα. «Υ. Γ. Ακολουθεί μόνο 500 άτομα, συμπεριλαμβανομένου και εμένα».

https://www.youtube.com/watch?v=uE69sRIEk2o