Η Δανάη Μπάρκα, η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του MEGA, «Πάμε Δανάη!», δεν δίστασε να αποκαλύψει την Παρασκευή (24/02) ότι «θα κάνει κρυοσυντήρηση ωαρίων τους επόμενους μήνες».

Συγκεκριμένα, με αφορμή την Πάρις Χίλτον που είχε μιλήσει για την κρυοσυντήρηση ωαρίων, η Δανάη Μπάρκα ανέφερε: «Η κατάψυξη ωαρίων έχει ακουστεί το τελευταίο διάστημα κατά κόρον. Είναι μια διαδικασία που είναι πολύ σημαντικό να την κάνουμε τα κορίτσια και να μην φοβόμαστε ότι είμαστε μικρές. Εγώ τώρα που θα κάνω αυτή τη διαδικασία τους επόμενους μήνες, δεν σημαίνει ότι επειδή είμαι 30, είμαι μικρή για αυτή τη διαδικασία. Ειδικά τώρα είναι η καλύτερη περίοδος».

Ακόμα, η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του MEGA πρόσθεσε: «Είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι να ενημερωνόμαστε, να προλαβαίνουμε πράγματα, για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο σε περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε παιδί. Δεν είναι υποχρεωτικό. Είναι πολύ σημαντικό γιατί η ζωή κυλάει, είμαστε σε ρυθμούς τρελούς. Εγώ όταν έρθει η διαδικασία, τώρα σε λίγους μήνες, θα την μοιραστώ και δημόσια».

 

Τι έχει πει για το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού

Παλαιότερα, η Δανάη Μπάρκα είχε τοποθετηθεί σχετικά με το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού, τονίζοντας ότι δεν το αποκλείει. Άλλωστε, η ίδια υποστήριξε, τον περασμένο Νοέμβριο, πως «δέκα χρόνια πριν έλεγα “δεν θα κάνω ποτέ παιδιά, δεν αντέχω τη δέσμευση και το άγχος”, ενώ τώρα έχω εντελώς άλλη άποψη».

Χαρακτηριστικά, η οικοδέσποινα του «Πάμε Δανάη!» είχε γράψει σε ανάρτησή της στο Instagram: «Είναι όλα άσπρο-μαύρο; Ή όντως υπάρχει γκρι; Σκέφτομαι καμία φορά πόσο διαφορετικές απόψεις διαμορφώνω μεγαλώνοντας, ακόμα και 5 μήνες πριν μπορεί ένα θέμα να το αντιλαμβανόμουν εντελώς διαφορετικά. Πόσο η “απολυτοσύνη” μου με έχει κρατήσει πολλές φορές πίσω σε στιγμές που δεν θα έπρεπε ή σε ανθρώπους. Πώς αλλάζουν οι σκέψεις μας ημέρα με την ημέρα, δεν είναι φοβερό; Από τα πιο απλά μέχρι τα βαθιά υπαρξιακά θέματα. Δέκα χρόνια πριν έλεγα “δεν θα κάνω ποτέ παιδιά, δεν αντέχω τη δέσμευση και το άγχος”, ενώ τώρα έχω εντελώς άλλη άποψη».

Ακόμα, η Δανάη Μπάρκα σημείωσε το εξής: «Πέντε χρόνια πριν, άκουγα “τηλεόραση” και έτρεμα μόνο στην ιδέα, τώρα η καθημερινότητα μου είναι εντελώς διαφορετική και νιώθω ευτυχισμένη που το “τόλμησα” και ξεπέρασα αυτό τον φόβο μου. Πριν από δύο χρόνια, όποιος με “έβριζε” ή με κακολογούσε έμπαινε αυτόματα σε μια “μαύρη λίστα” και δεν ήθελα να ακούω ούτε το όνομά του απ’ την πληγή και τον θυμό που ένιωθα, τώρα προσπαθώ να σκέφτομαι σε τι θέση βρίσκεται ο καθένας και τι κρύβεται πίσω από κάθε κριτική».

Τέλος, η παρουσιάστρια έγραψε: «Γενικά, μήπως οι απόψεις είναι όντως για να αλλάζουν, να εξελίσσονται και να προσαρμόζονται ανάλογα με την κατάσταση της ζωής μας; Και τέλος, ποσό θαρραλέο αίσθημα η “συγγνώμη” ή η παραδοχή της μετατροπής μιας γνώμης. Όλα αυτά, τα σκέφτομαι ακινητοποιημένη σε ένα φανάρι της Κηφισίας, αλλά ποιος δεν τα έχει σκεφτεί; Καλό μεσημέρι αγάπες μου!».