Το Queer είναι μια από τις ταινίες που σου είχαμε γράψει εδώ ότι θα κερδίσει μεγάλο χειροκρότημα στο Φεστιβάλ Βενετίας. Και ήταν σε αυτή την κατηγορία, με το κοινό να χειροκροτά τον σκηνοθέτη Λούκα Γκουαντανίνο και τον πρωταγωνιστή Ντάνιελ Κρεγκ για περίπου 9 λεπτά, κάτι που έκανε το Queer την ταινία με το 3ο μεγαλύτερο χειροκρότημα, μετά τα 17 λεπτά στον Αλμοδοβάρ για το The Room Next Door και τα 13 λεπτά στο Brutalist του Μπρέιντι Κορμπέτ.

Αν όμως έπρεπε να δώσουμε κάπου το μεγαλύτερο χειροκρότημα για την εμφάνιση σε επίπεδο στυλιστικό, τότε ο Ντάνιελ Κρεγκ θα έπαιρνε εκείνος τα 17 λεπτά, μη σας πούμε και παραπάνω. Από χθες το βράδυ, τα social media έχουν παραληρήσει μαζί του, κυρίως γιατί κατάφερε να καταργήσει μια και καλή οποιαδήποτε σύνδεση με τον James Bond, κι ας τον ρωτούσαν διάφορες κουταμάρες για τον 007 στη συνέντευξη τύπου, που ευτυχώς δεν απάντησε και μειδίασε.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ εμφανίστηκε μαζί με την σύζυγό του, την ηθοποιό Ρέιτσελ Βάις, στο κόκκινο χαλί, κι ενώ συνήθως είναι εκείνη που εντυπωσιάζει, που σαγηνεύει τα πλήθη, αυτή τη φορά αναγκάστηκε κι η ίδια να του αφήσει όλον τον χώρο και να τον θαυμάσει καθώς τα φλας άστραφταν μπροστά του.

Μια πολύ διαφορετική εμφάνιση από τον Κρεγκ, που έκανε τους περισσότερους να μην τον αναγνωρίσουν με την πρώτη. Αν δεν ήταν δηλαδή η Βάις δίπλα του, θα τους έπαιρνε λίγο παραπάνω χρόνο να τον καταλάβουν. Μόλις όμως τον κατάλαβαν, συμφώνησαν όλοι πως είναι στην πιο σέξι φάση της ζωής του, με βάση όσα έχουμε δει από αυτόν στο παρελθόν.

Με το μαλλί του να έχει γκριζάρει για τα καλά και να θυμίζει κάτι από Μάικλ Ντάγκλας στα καλά του, να είναι δηλαδή και πιο μακρύ, να ατενίζει, ο Ντάνιελ Κρεγκ εμφανίστηκε με ένα κρεμ κοστούμι, καφέ σκαρπίνι και γυαλί με χρωματιστό τζαμάκι, με γένια 5-6 ημερών και ήταν ο ορισμός του Silver Fox, του γκριζομάλλη, γοητευτικού 50άρη.

Η Ρέιτσελ Βάις στο πλάι του δε μπορούσε να σταματήσει να χαμογελάει, ήταν σαν να τα είχε χαμένα ή να μη μπορούσε να πιστέψει ότι έχει τόσο ωραίο άντρα. Για μια φορά, δικαιούτο κι αυτός να συζητηθεί περισσότερο για το sex appeal του.

Απολαύστε τις φωτογραφίες…

* Κεντρική φωτογραφία: Andreas Rentz/Getty Images