Απτόητος παραμένει ο Κρις Μπράουν, που για ακόμη μια φορά το όνομά του φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα, για ξυλοδαρμό σε μουσικό παραγωγό, του οποίου τα στοιχεία παραμένουν ανώνυμα. Όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, ο ράπερ φέρεται να τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα μπουκάλι, πριν επιδοθεί σε κλωτσιές και μπουνιές. 

Το συμβάν έλαβε χώρα στο στο κλαμπ «The Tape» στο Mayfair του Λονδίνου, τον Φεβρουάριο. Ο Κρις Μπράουν βρισκόταν στην πόλη για την παγκόσμια περιοδεία του «Under The Influence». Μετά τον ξυλοδαρμό, ο μουσικός παραγωγός χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ για να περπατήσει του δόθηκαν πατερίτσες. 

«Με χτύπησε στο κεφάλι δύο ή τρεις φορές. Το γόνατό μου υπέστη ζημιά. Λέει ότι ήταν κάποιος από τη συνοδεία του, αλλά ήταν αυτός. Έχω μιλήσει με την αστυνομία και ελπίζουν να επιλυθεί το θέμα σύντομα. Το θέμα βρίσκεται τώρα στα χέρια του δικηγόρου μου και δεν μπορώ να σχολιάσω περαιτέρω», δήλωσε ο μουσικός παραγωγός.

Κρις Μπράουν

Για την ώρα, ο Κρις Μπράουν δεν έχει προχωρήσει σε δηλώσεις, ωστόσο σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun, είχε προσφερθεί να προσέλθει οικειοθελώς σε αστυνομικό τμήμα του Λονδίνου για ανάκριση. Κάτι που τελικά δεν συνέβη ποτέ, καθώς επέστρεψε στις ΗΠΑ.

Το ιστορικό του ράπερ πάντως με τη βία, συνεχώς ανανεώνεται. Το πρώτο, μάλιστα, που είχε προκαλέσει και μεγάλο ντόρο, ήταν το 2009, όταν είχε χτυπήσει την τότε σύντροφό του, Ριάνα.