Ο Denzel Washington μίλησε για το Will Smith, την «επίμαχη» βραδιά των Oscar 2022 και για το τι συνέβη μετά το χαστούκι στον Chris Rock. O Washington έκανε guest εμφάνιση και συζήτησε με τον Bishop TD Jakes στο International Leadership Summit, το Σάββατο. Αφού συζήτησαν για τη βραβευμένη καριέρα του στην υποκριτική, ρωτήθηκε για το περιβόητο χαστούκι.

«Υπάρχει ένα ρητό όταν ο διάβολος σε αγνοεί, τότε ξέρεις ότι κάνεις κάτι λάθος», είπε στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του Jakes στο Twitter. «Είναι σαν να λέει ο διάβολος: ”Άφησέ τον ήσυχο, είναι ο αγαπημένος μου. Μην τον ενοχλείς”. Αντίθετα, όταν ο διάβολος είναι εναντίον σου, ίσως είναι επειδή προσπαθείς να κάνεις κάτι σωστά. Και, για κάποιον λόγο, ο Διάβολος τον κυρίευσε εκείνο το βράδυ».

Ο Washington, πριν ο Smith βραβευτεί με το Oscar, του είπε: «Στην καλύτερή σου στιγμή να είσαι προσεκτικός, τότε είναι που έρχεται ο διάβολος για σένα». Μαζί με τον ηθοποιό και παραγωγό, Tyler Perry, προσευχήθηκαν με τον Smith μετά το περιστατικό, όπως αποκάλυψε.

«Ευτυχώς, υπήρχαν άνθρωποι εκεί, όχι μόνο εγώ. Ο Perry ήρθε αμέσως, εκεί μαζί μου. Ποιοι είμαστε εμείς για να τον καταδικάσουμε; Δεν ξέρω όλα τα μέσα και τα έξω της κατάστασης, αλλά ξέρω ότι η μόνη λύση ήταν η προσευχή» είπε ο Washington. O Smith ζήτησε συγγνώμη την επόμενη μέρα, μέσα από το Instagram, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά του «απαράδεκτη και αδικαιολόγητη». Πέντε ημέρες μετά, παραιτήθηκε από την Ακαδημία Κινηματογράφου.

Διαβάστε επίσης στο Νitro.gr:

Grammy 2022: Γεμάτη εκπλήξεις η απονομή – Ποιος είναι ο Jon Batiste που κέρδισε 5 βραβεία

Από το Sex Education στην επιτυχία του Bridgerton: Ποια είναι η Simone Ashley;

JK Rowling: Το Twitter δεν «κατέβασε» απειλή κατά της ζωής της γιατί «δεν παραβιάζει την πολιτική ασφαλείας»