Αν έχει περάσει από το feed σας φωτογραφία της Βα για τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη, με τον Λευτέρη Πανταζή, μην απορήσετε. Δεν είναι από το μακρινό παρελθόν. Ούτε από το άλμπουμ Προφητείες. Είναι φρέσκια και σπαρταράει.

Φυσικά, το photoshop που έχει υποστεί η φωτογραφία δεν πέρασε ασχολίαστο. Η νέα αφίσα έχει δεχθεί ποικίλα σχόλια που τα περισσότερα εστίαζαν φυσικά στο υπερβολικό του πράγματος.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για τις νέες εμφανίσεις της:

«Επιτέλους Θεσσαλονίκη!!! Μου λείψατε πολύ πολύ! Ήρθε η ώρα να ξανασυναντηθούμε και να ζήσουμε μαγικές βραδιές! Το κέφι μαζί μου θα το απογειώσει ο ένας και μοναδικός Λευτέρης Πανταζής όπως μόνο εκείνος ξέρει!!!Ανυπομονώ!!!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Το ζήτημα είναι πως η Δέσποινα Βανδή είναι μια ωραία γυναίκα, που δεν χρειάζεται να περνά από επεξεργασία. Και μη ξεχνάμε πως έχει χρόνια καριέρας στην πλάτη της, δεν πειράζει αν στη φωτογραφία δεν είναι αψεγάδιαστη. Αυτά τα στερεότυπα πρέπει να αρχίζουν να αποτελούν παρελθόν και όχι να τα τροφοδοτούμε.

Αφήνουμε κάποια σχόλια από Twitter, το κοινωνικό δίκτυο που δεν υπήρχε περίπτωση να μην σχολιάσει την επεξεργασμένη αφίσα:

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Angelina Jolie: Μήνυσε με ψευδώνυμο το FBI για δίωξη εις βάρος του Brad Pitt

A$AP Rocky: Συνελήφθη ο σύντροφος της Rihanna στο αεροδρόμιο τους Λος Άντζελες

Jada Pinkett: Η αναφορά στο χαστούκι των Oscars στο νέο επεισόδιο της εκπομπής της