Μία πληροφορία που αφορούσε την Δήμητρα Αλεξανδράκη κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» της Σίσσυς Χρηστίδου να τη μεταδίδει, νωρίτερα σήμερα, με επιφύλαξη. Η είδηση αφορούσε την απόπειρα αυτοκτονίας της Δήμητρας Αλεξανδράκη, η οποία όχι μόνο δεν ήταν αληθινή, αλλά η ίδια η Αλεξανδράκη βγήκε στον αέρα της εκπομπής εν εξάλλω.

Ο δημοσιογράφος που έκανε γνωστές τις πληροφορίες, ανέφερε πως σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με φίλη της, δήλωσε πως «δεν θέλω άλλο τη ζωή μου». Η φίλη της ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο αστυνομικοί «πήγαν άμεσα στο ξενοδοχείου όπου διέμενα στη Θεσσαλονίκη, την εντόπισαν σε μια λίμνη αίματος» και στη συνέχεια «τη μετέφεραν στο νοσοκομείο».

Διαβάστε ακόμη: Δούκισσα Νομικού: Η στιγμή που «στράβωσε» όταν η Λίτσα Πατέρα μίλησε για τα επαγγελματικά διλήμματα του ζωδίου της

Μέχρι να τελειώσει βέβαια το θέμα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη βγήκε στην γραμμή της εκπομπής, απαίτησε να αλλάξει ο τίτλος και διέψευσε τα όσα λέγονται για εκείνη. Ανέφερε πως βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικό λόγο και πρόσθεσε πως ουδέποτε έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και ότι κοιμόταν στο ξενοδοχείο που διαμένει.

«Αλλάξτε τώρα τον τίτλο της εκπομπής. Έχω οικογένεια από πίσω. Αν ζούσε η γιαγιά μου θα την είχατε στείλει στον θάνατο. Είμαι στη Θεσσαλονίκη γιατί μου έχει γίνει μια πάρα πολύ σοβαρή πρόταση και δεν έχει γίνει κάτι με εμένα, αλλά με μία άλλη κοπέλα. Μόλις ξύπνησα και έχω πάθει σοκ. Με πήρε ο Δημήτρης (σ.σ. Αλεξάνδρου που συμμετέχει στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και είναι καλός της φίλος) και έχω πάθει σοκ. Καταστρέφετε κόσμο με αυτό το πράγμα. Θα το δουν οι συγγενείς μου και θα πάθουν καρδιά», είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο.

«Άρα είναι όλα καλά, δεν ισχύει τίποτα από αυτά» ρώτησε, εμφανώς αμήχανη, η Σίσσυ Χρηστίδου με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να λέει «μα δεν με ακούτε; Δεν έχει συμβεί τίποτα!».