Σύμφωνο συμβίωσης υπέγραψαν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη, λίγο καιρό πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί. Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ο Αλεξάνδρου αποκάλυψε πως ο κανονικός γάμος θα είναι προς το καλοκαίρι, ενώ εξήγησε πως τα πρώτα άτομα που το έμαθαν ήταν η ομάδα της εκπομπής.

«Σαν οικογένεια δεν το είπα πρώτα σε εσάς; Εγώ δεν είμαι σαν τη γυναίκα μου που βγαίνει και λέει “παντρεύτηκα”», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Κι εγώ δεν το ήξερα ότι είναι κανονικός γάμος, με το που τελειώνει εκεί η κατάσταση μας λένε “άντε παιδιά να ζήσετε”».

Ανέφερε, επίσης, πως πήγε με τη φόρμα στον συμβολαιογράφο λέγοντας πως «ήθελα να… είμαι σε φόρμα για τα επόμενα χρόνια που έρχονται και γενικότερα σε εγρήγορση».

Διαβάστε ακόμη: Η Καινούργιου αποκάλυψε όλη την αλήθεια για Βαλαβάνη-Βασάλο: «Έχουν χωρίσει αλλά δεν έχουν ξεπεράσει ο ένας τον άλλον»

Τέλος, αποκάλυψε πως ο γάμος του με την Ιωάννα Τούνη ίσως γίνει το καλοκαίρι. «Μπορεί να είναι καλοκαίρι ο γάμος και να έρθετε με το μαγιό. Έγινε το τυπικό, γιατί το παιδάκι μου θέλει και το όνομά μου. Θα γίνει και κανονικά και θα με ξαναδώσετε», είπε κλείνοντας στους συνεργάτες του.