Η Διονυσία Γεωργιάδου μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τον ηθοποιό Πάνο Νάτση που σκοτώθηκε στις 29 Ιανουαρίου σε τροχαίο δυστύχημα και με τον οποίο ήταν ζευγάρι για τρία χρόνια. Ήμασταν τρία χρόνια με τον Πάνο Νάτση. Γνωριστήκαμε σε ένα μπαρ μέσω κοινού γνωστού. Απλά κοιταχτήκαμε και μου ζήτησε την επόμενη μέρα να βγούμε. Ήταν τόσο απλό. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Δεν μου είχε κάνει πρόταση γάμου».

Ωστόσο το ζευγάρι ήθελε να αποκτήσει παιδί, γι’αυτό και όπως δήλωσε η Γεωργιάδου, θα περνούσαν στη δεύτερη εξωσωματική. «Υπάρχει ένα έτοιμο γονιμοποιημένο βλαστοκύτταρο», είπε η ίδια. Παραδέχεται όμως πως δεν έχει αποφασίσει αν θα φέρει στον κόσμο το παιδί του Πάνου Νάτση και εξήγησε το λόγο.

«Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα φέρω στον κόσμο το παιδί του Πάνου Νάτση. Δεν ξέρω καν αν έχω το δικαίωμα, γιατί υπογράφεις ένα χαρτί σε περίπτωση θανάτου, στο οποίο επειδή εκείνη την ώρα θεωρείς τελείως απίθανο το σενάριο, δεν θυμάμαι τι υπογράψαμε γιατί όταν το είδαμε, κοροϊδεύαμε. Δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι σωστό να φέρω ένα παιδί στον κόσμο, το οποίο εξαρχής δεν θα έχει πατέρα και θα φέρει αμέσως ένα πένθος, δηλαδή θα γεννηθεί με μια ιστορία πένθους».

Σταμάτης Γαρδέλης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Πέσαμε πάνω στον άνθρωπο και τον σκίσαμε»