Τη πρώτη δημόσια εμφάνιση έκανε η Δούκισσα Νομικού, μετά την αποχώρησή της από την εκπομπή Πρωινό. Ήταν αναμενόμενο, μια και το όνομά της βρίσκεται στην επικαιρότητα, οι δημοσιογράφοι να την περικυκλώσουν και να την κατακλύσουν με ερωτήσεις.

Η Νομικού, με ευγένεια όπως πάντα, ξεκαθάρισε πως κάποια στιγμή όλα θα ειπωθούν. «Ξέρω ότι έχετε πολλά να με ρωτήσετε. Το καταλαβαίνω και το σέβομαι. Δεν είναι όμως, ούτε η κατάλληλη στιγμή, ούτε το κατάλληλο περιβάλλον για να συζητήσουμε μια απόφαση τόσο σοβαρή για εμένα», είπε και πρόσθεσε πως έχει έχει λάβει αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης από το κοινό της, αλλά και συναδέλφους της.

«Ο κόσμος με έχει στηρίξει πολύ και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Έλαβα χιλιάδες μηνύματα και τα είχα ανάγκη. Ευχαριστώ επίσης, πάρα πολλούς συναδέλφους που μου έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης, τόσο δημοσίως όσο και κατ’ ιδίαν», ανέφερε. «Θα μου επιτρέψετε να μην πω τίποτα. Θα τα πούμε κάποια στιγμή, όταν και οι συνθήκες θα είναι καλύτερες και το περιβάλλον», δήλωσε κλείνοντας.

Διαβάστε ακόμη: Dat Lilly: «Έζησα 10 χρόνια στο ορφανοτροφείο, ο πατέρας μου δεν το έμαθε ποτέ»