Δεν θα έπρεπε κανείς να ξαφνιάζεται με τις στυλιστικές επιλογές του Drake. Είναι που είναι από μόνος του εκκεντρικός, όταν στην εξίσωση μπαίνει και το πολύ χρήμα που έχει, αλλά και το ότι κινείται σε τέτοιους κύκλους, συναναστρέφεται τέτοιους ανθρώπους, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα που κάποιες φορές μπορεί να προκαλέσει αυτό που θα δείτε στις φωτογραφίες.

Το τελευταίο διάστημα ο Drake είχε βάλει extensions στα μαλλιά του και είχε καθιερώσει ένα look με πιο ράστα και κοτσίδες. Του πήγαινε. Δεν ήταν και πρώτη φορά που τον βλέπαμε έτσι.

Ήθελε όμως να το αλλάξει και να κάνει κάτι extreme. Και το αποτέλεσμα δεν τον δικαίωσε ιδιαίτερα, όπως είδαμε στα stories του στο Instagram. Σαν την Πίπη Φακιδομύτη, σαν σχολιαροκόριτσο στα 60s, πολλές οι παρομοιώσεις, αλλά δε φτάνουν για να περιγράψουν το παραπάνω από εκκεντρικό αποτέλεσμα.

Drake είναι αυτός όμως, ό,τι και να κάνει, ποιος να του πει τι, επομένως, θα παραδοθεί στο too much χωρίς επιστροφή.

Ο ίδιος δείχνει να το απολαμβάνει και πιθανότατα δεν είναι κάτι που θα διατηρήσει για πολύ. Είναι το αποτέλεσμα της μετάβασης από τα κοτσιδάκια που είχε σε ένα άλλο look και είπε να το απαθανατίσει.