Η κόντρα τους στο παρελθόν ήταν μνημειώδης. Κάποια στιγμή όμως, φαίνεται πως Drake και Kanye West αποφάσισαν να θάψουν το τσεκούρι του πολέμου και να συμφιλιωθούν. Υπήρξαν κοινές τους εμφανίσεις, likes στα social και όλα έδειχναν πως ο Πόλεμος Των Άστρων θα γίνει Μικρό Σπίτι Στο Λιβάδι. Αυτό μάλλον θα ανατραπεί ξανά και θα οδηγηθούμε σε νέο κύκλο αντιπαράθεσης.

Θα είναι απίθανο να μη συμβεί αυτό, από τη στιγμή που ο Drake κυκλοφόρησε ένα teaser για το επόμενο τραγούδι του με τίτλο Rescue Me και σε αυτό συμπεριλαμβάνονται οι ατάκες της Kim Kardashian από το επεισόδιο του ριάλιτι όπου μιλάει για το διαζύγιο με τον Kanye.

«Δεν έφτασα ως εδώ, απλά για να φτάσω ως εδώ και να μην είμαι χαρούμενη. Να το θυμάσαι αυτό», είχε δηλώσει η Kim στο Keeping Up With The Kardashians και ο Drake το επέλεξε ως μέρος του ηχητικού background στο τραγούδι του.

Αν σκεφτεί κανείς πως κατά καιρούς έχουν υπάρξει φήμες πως ο ράπερ και η τηλεπερσόνα-επιχειρηματίας έχουν περάσει χρόνο μαζί, τότε αυτό το ηχητικό βάζει φωτιά στην ήρεμη θάλασσα.

Η Kim έχει αρνηθεί τέτοιες φήμες, ενώ και ο ίδιος ο Kanye είχε τοποθετηθεί δημόσια αντίθετα στις φήμες, αλλά στο τραγούδι του Drink Champs τον Νοέμβριο του 2021, κατηγορούσε τον Drake πως είχε συμπεριφερθεί σαν να είχε κοιμηθεί με την Kim.

Στη συνέχεια, ο Kanye είχε ισχυριστεί ότι ο Drake είχε κοιμηθεί τελικά με την Kris Jenner, τη μητέρα της Kim.

Οπότε, πάρτε ποπ κορν και αναμείνατε για την κυκλοφορία του Rescue Me, όπου θα καταλάβουμε αν πρόκειται για διαφημιστικό τρικ του Drake ή αν ο καπνός είναι προπομπός φωτιάς.