Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ξένα δημοσιεύματα ήθελαν την Dua Lipa να έχει μια πιο στενή σχέση με τον Trevor Noah. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους πέτυχε να περπατούν στους δρόμους της Νέας Υόρκης, ενώ η Daily Mail είχε εξασφαλίσει φωτογραφίες από το δείπνο τους σε γνωστό εστιατόριο της πόλης.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα που επικαλέστηκε η εφημερίδα, που είδε την τραγουδίστρια και τον παρουσιαστή, οι δυο τους «κάθονταν ήσυχα μακριά από όλους τους άλλους στο εστιατόριο. Ήταν ξεκάθαρο ότι κάτι έτρεχε μεταξύ τους και κάθονταν πολύ κοντά καθ’ όλη τη διάρκεια του γεύματος».

Το ειδύλλιο δεν ευδοκίμησε τελικά, αφού πλέον καταλογίζουν νέο φλερτ στη ζωή της τραγουδίστριας, η οποία πρόσφατα πήρε και την αλβανική υπηκοότητα. Όπως γράφει η Page Six, ο νέος άνδρας που έχει μπει στη ζωή της είναι ο Jack Harlow.

Dua Lipa

Διαβάστε ακόμη: «Beau is Afraid» είναι το νέο όνομα του πρώην «Disappointment Blvd» του Ari Aster – To πρώτο εξώφυλλο με τον Joaquin Phoenix

Η επικοινωνία μεταξύ τους ξεκίνησε λίγους μήνες πριν, όταν ο ράπερ ζήτησε την άδεια της για να κυκλοφορήσει ένα τραγούδι για εκείνη. Ωστόσο, δεν σταμάτησαν να μιλούν μετά από αυτό και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, βγήκαν το πρώτο τους ραντεβού ένα μήνα πριν, στο Variety Hitmakers Brunch στο Λος Άντζελες.

Πηγή από το στενό περιβάλλον του ράπερ δήλωσε πως ο Harlow ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για να συναντηθεί μαζί της, μετά την εμφάνισή της στο Z100 Jingle Ball. Μάρτυρες δήλωσαν στην Page Six πως την επόμενη ημέρα, έφτασαν χωριστά σε ένα εστιατόριο στην περιοχή Meatpacking για μεσημεριανό.