Τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης (19/4) έφυγε από την ζωή η μητέρα της influencer Ιωάννας Τούνη. Η κα Τάνια Τούνη, την οποία βλέπαμε συχνά στις δημοσιεύσεις της 28χρονης, έδινε την δική της μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που είχε αποχωρήσει πέρσι από το τηλεοπτικό show J2US όπου συμμετείχε, για να είναι στο πλάι της.

Η influencer και επιχειρηματίας είχε μοιραστεί με τους ακόλουθούς της ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο την Δευτέρα 18/4, αναφέροντας μάλιστα ότι για εκείνη σημαντικά είναι μόνο τα προβλήματα υγείας σε αντίθεση με άλλα ζητήματα τα οποία «είναι μόνο προβληματισμοί», πιθανώς αναφερόμενη στην κατάσταση υγείας της μητέρας της. «Είμαι καλά» πρόσθεσε, «δεν είμαι στο νοσοκομείο για εμένα».

Την ανακοίνωση των νέων έκανε η Κατερίνα Καινούριου μέσω της εκπομπής της. Όπως ανέφερε, της κοινοποιήθηκε από τον σύντροφο της Τούνη, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η Ιωάννα Τούνη ήταν πολύ κοντά στην μητέρα της, όπως δήλωνε σε κάθε της ευκαιρία. 

«Είμαι παιδί εκτός γάμου, ο πατέρας μου ήταν μια ζωή απών. Έχω δυο ετεροθαλή αδέλφια, από δυο διαφορετικές μαμάδες σε δυο διαφορετικές χώρες. Αλλά είμαι τυχερή γιατί έχω απίστευτα καλή μαμά! Και πάντα κάνει τα πάντα για εμένα… Ό,τι καλό υπάρχει σε εμένα σήμερα το οφείλω σε αυτήν», έχει πει η ίδια παλαιότερα για τη μαμά της.

Μάλιστα, η ίδια είχε δηλώσει πως λόγω του Covid-19 και της επιβαρυμένης κατάστασης της υγείας, την έβλεπε λιγότερο τον τελευταίο καιρό.

«Η μαμά μου είναι η πιο δυνατή, η πιο υποστηρικτική, η πιο καλή μαμά του κόσμου, δυστυχώς την βλέπω ελάχιστα και με μέτρα και προφυλάξεις λόγω του covid γιατί έχει καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες», είχε αποκαλύψει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ παράλληλα εξομολογηθεί: «Μαμά σε αγαπάω πολύ! Είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου. Βλέπει τα στόρι μου»

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Fantastic Beasts: Χάθηκε η μαγεία; «Χλιαρό» το άνοιγμα του The Secrets of Dumbledore

Από την Anitta στον Bad Bunny: Πως η νέα γενιά Λατίνων star κυριαρχεί στην Παγκόσμια μουσική σκηνή

BTS: Νέο άλμπουμ ανακοίνωσαν οι Κορεάτες Superstars – «Φρενίτιδα» προκαλούν στους fans τους