Ο τραγουδιστής Ed Sheeran και η σύζυγός του, Cherry Seaborn, πετάνε «πάνω από τα σύννεφα» μετά από τη γέννηση της δεύτερης κόρης τους. Ο 31χρονος τραγουδιστής έκανε γνωστά τα νέα στο Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με ένα ζευγάρι βρεφικές κάλτσες. «Θέλω να σας ενημερώσω ότι αποκτήσαμε ένα ακόμη όμορφο κοριτσάκι. Είμαστε και οι δύο τόσο ερωτευμένοι μαζί της και πετάμε από τη χαρά μας, που είμαστε πλέον, μια οικογένεια 4 ατόμων», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Ο Sheeran και η σύζυγός του υποδέχθηκαν την πρώτη τους κόρη, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran, τον Αύγουστο του 2020. Πάλι είχε αποκαλύψει τη γέννησή της με μια φωτογραφία με βρεφικά καλτσάκια.

«Την περασμένη εβδομάδα, με τη βοήθεια μιας καταπληκτικής ομάδας τοκετού, η Cherry γέννησε την όμορφη και υγιή κόρη μας, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Είμαστε ερωτευμένοι μαζί της. Τόσο η μητέρα, όσο και το μωρό τα πάνε περίφημα και είμαστε στον έβδομο ουρανό. Ελπίζω να σεβαστείτε τις ιδιωτικές μας στιγμές αυτό τον καιρό. Σας στέλνω όλη μου τη αγάπη και θα ξαναβρεθούμε, όταν έρθει η ώρα να επιστρέψω» είχε γράψει τότε.

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο επίκεντρο για τη μουσική του, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι κέρδισε μια δικαστική διαμάχη για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων στο «Shape of You», ο Sheeran παρέμεινε διακριτικός σχετικά με την προσωπική του ζωή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ed Sheeran (@teddysphotos)

Το ιστορικό της σχέσης του Sheeran με την Cherry

Το ζευγάρι ήταν πρώην φίλοι από το γυμνάσιο και συμμαθητές που βλέπονταν συχνά στους αγώνες του Ipswich Town. Άρχισαν να «βγαίνουν» το 2015. Το 2018, ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκαν και το 2019 επιβεβαίωσε ότι ήταν παντρεμένοι, αλλά δεν μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες.

Παντρεύτηκαν κρυφά στο κτήμα του στο Framlingham του Suffolk, μαζί με τους στενότερους φίλους και την οικογένειά τους. Η είδηση ​​της δεύτερης εγκυμοσύνης της συζύγου του κρατήθηκε κρυφή για ολόκληρους εννέα μήνες.

Σε μια συνέντευξη στην The Sun, τον περασμένο Οκτώβριο, ο Sheeran είχε αποκαλύψει για την γέννηση της πρώτης του κόρης. «Από τότε που έγινα μπαμπάς, άλλαξα συνήθειες. Στην πραγματικότητα το να παίρνω άδεια και να μην είμαι σε περιοδεία ήταν το χειρότερο πράγμα για την υγεία μου γιατί έπινα κάθε μέρα. Σταμάτησα τρεις μήνες πριν γεννηθεί η Lyra γιατί ήμουν αποφασισμένος ότι θα ήμουν το άτομο που θα οδηγούσα τη γυναίκα μου στο νοσοκομείο.

Ήμουν 98 κιλά στα χειρότερά μου και νομίζω ότι είμαι 67 κιλά τώρα…Η Lyra ήταν το μεγαλύτερο κίνητρο όσον αφορά την αποτοξίνωση που χρειαζόμουν, και νομίζω ότι είναι μια αλλαγή που πρέπει να κάνει ο καθένας αν είναι γονιός».

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Yumi Nu: To plus-size μοντέλο του Sports Illustrated που θα μας απασχολεί πολύ από εδώ και πέρα

Justin Bieber: Τα νέα του δόντια είναι από… διαμάντια

H Lana Del Rey στην πιο «αληθινή» της φωτογράφιση – Μιλάει για ποίηση, την μουσική και το πώς νιώθει που είναι πια ο εαυτός της