H Τζούλια Αλεξανδράτου, όπως αποκάλυψε, είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά. Το ανακοίνωσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και άφησε άφωνους τους ακόλουθούς της. Η Αλεξανδράτου αποτελεί ακόμα μια από το φάσμα της ελληνικής showbiz που είναι έγκυος αυτήν την στιγμή.

Η Τζούλια ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία είναι ξαπλωμένη και φαίνεται η φουσκωμένη κοιλιά της, ενώ έγραψε «baby loading». Μπορεί να ήταν κάποιου είδους αστείο, αλλά σύμφωνα με τα δεδομένα μέχρι στιγμής πιθανότατα είναι έγκυος. Έτσι, άφησε να εννοηθεί ότι διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Το μοντέλο τον τελευταίο καιρό πουλάει βίντεο και φωτογραφίες μέσα από την πλατφόρμα, Only Fans. Επίσης, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ειδικά στο TikTok και το Instagram, όπου προωθεί το υλικό που ανεβάζει. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια ήταν σε σχέση με τον επιχειρηματία Κριστιάν Καρπόζηλο. Τον Ιούνιο του 2013 το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Βιέννη όπου έμενε μόνιμα.

Τρία χρόνια μετά έγινε γνωστός ο χωρισμός του ζευγαριού, ενώ το διαζύγιο εκδόθηκε το 2017. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού, αν κι εφόσον η εγκυμοσύνη είναι αληθινή.

Αλεξανδράτου

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Cristiano Ronaldo: Ο λόγος που έκανε botox στα γεννητικά του όργανα

Ένα μοντέλο τρώει bullying γιατί είναι «πετσί και κόκαλο» και καμία δε μιλάει όπως με τη Μπάρκα

Elon Musk: Φήμες λένε ότι είχε σχέση με την γυναίκα του συνιδρυτή της Google – Ήταν τελικά η «πέτρα του σκανδάλου»;