Με τον Νίνο να αποφεύγει να μιλά για την προσωπική του ζωή, αποτέλεσε έκπληξη που παραχώρησε μια σπάνια δήλωση για τη σχέση του με τη Ζόζεφιν. Άλλωστε τις τελευταίες μέρες όλο και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες που θέλουν το ζευγάρι να ζει τον έρωτά τους.

Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» εντόπισε τον τραγουδιστή στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μετά την επιστροφή του από την Κύπρο. Ο ίδιος μίλησε για τις επερχόμενες εμφανίσεις του σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας αλλά και για τη σχέση του με τη Josephine.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τις εμφανίσεις που θα ξεκινήσω», ήταν τα πρώτα λόγια του. Σχετικά με τη σχέση του με τη Josephine, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Είναι όλα σωστά, είμαι πολύ καλά. Γενικότερα είμαι χαρούμενος».

 

Αγκαλιές και φιλιά σε νυχτερινό κέντρο

Ο Νίνο και η Ζοζεφίν διασκέδασαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και ο φακός του περιοδικού ΟΚ! τους αποθανάτισε να ανταλλάσουν τρυφερές αγκαλιές και να είναι πιασμένοι χέρι-χέρι. Σημειώνεται πως η Ζοζεφίν σε πρόσφατη συνέντευξη της σε κανάλι της Κύπρου, είχε δηλώσει πως «είμαι πάρα πολύ καλά! Δεν ξέρω αν ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο, πιο πολύ στην ψυχολογία θα έλεγα. Όχι ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς τον έρωτα. Μπορεί να βοηθάει λίγο».

Νίνο Ζοζεφίν