Κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου ότι η Taylor Swift «είπε τον ναι» στον επί 5 χρόνια σύντροφό της, Joe Alwyn. Ο ηθοποιός φαίνεται να ζήτησε από την τραγουδίστρια να γίνει η γυναίκα του και τώρα το ζεύγος έχει αρραβωνιαστεί.

Την είδηση έκανε γνωστή το περιοδικό The Sun σύμφωνα με το οποίο: «Η 32χρονη και ο 31χρονος έχουν πει τα νέα μόνο στο στενό τους περιβάλλον και η Taylor φοράει το δαχτυλίδι μόνο σε ιδιωτικές της εμφανίσεις». Μάλιστα, η πηγή έκανε λόγο για ένα δαχτυλίδι «πανέμορφο».

«Το έχουν πει σε ελάχιστα άτομα. Η Taylor δεν το έχει πει καν σε όλους τους συνεργάτες της. Θέλουν να κρατήσουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όσο γίνεται. Είναι δεδομένο ότι και να παντρευτούν, θα γίνει υπό άκρα μυστικότητα και χωρίς παπαράτσι» συνεχίζει η πηγή από το περιβάλλον της Swift, η οποία έγινε πρόσφατα επίτιμη διδάκτορας του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης.

Φήμες για αρραβώνα των δύο έχουν αναδυθεί και στο παρελθόν, με το ζευγάρι να τις απορρίψει κάθε φορά που έχουν ερωτηθεί δημόσια για αυτό. Μάλιστα, ο Alwyn είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στην Vogue ότι: «Εάν είχα ένα κέρμα για κάθε φορά που με ρωτάνε εάν αρραβωνιαστήκαμε, θα είχα πολλά κέρματα. Προτιμώ να μιλώ για την δουλειά μου»

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Taylor Swift: Ορκίστηκε ως επίτιμη διδάκτορας Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης

Εzra Miller: Το θύμα που αποπειράθηκε να πνίξει έσπασε τη σιωπή του και αποκάλυψε σοκαριστικές λεπτομέρειες

Σταμάτης Γονίδης ft. Damian Marley και άλλα 5 αναπάντεχα ντουέτα που δεν περίμενες ότι θα δεις