Η Έλενα Χριστοπούλου σχολίασε τον τρόπο που γίνεται η κριτική στο GNTM. Η γνωστή μάνατζερ που συμμετείχε στους δυο πρώτους κύκλους του ριάλιτι μόδας, πλέον δεν συμφωνεί με τα όσα ακούγονται από τους κριτές. Τα λόγια και οι πράξεις τους προς τις διαγωνιζόμενες είναι πολύ «βίαιες», είπε χαρακτηριστικά.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε την Βίκυ Καγιά να μαθαίνει με σκουπόξυλο πασαρέλα σε μια διαγωνιζόμενη, κάτι που θεωρήθηκε υποτιμητικό. Επίσης, παρακολουθήσαμε ένα κορίτσι 18 ετών να έχει κομπλάρει και να δακρύζει από την σκληρή κριτική. Αυτή η audition έκανε την Έλενα Χριστοπούλου να ξεσπάσει. «Με έχει πιάσει ταχυπαλμία, νιώθω και είδα βία. Δεν είναι έτσι η δουλειά μας.

Αυτό είναι πάρα πολύ ’90s, είναι ξεπερασμένο και πασέ. Στη δική μου τη δουλειά ένα κορίτσι 18 χρονών που είναι άπειρο, έρχεται για να μάθει, για να το φροντίσουμε και να το αγκαλιάσουμε, όχι για να του κάνουμε αυτό το bullying. Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω, δεν ξέρω ποιος το άφησε να γίνει», είπε χαρακτηριστικά η Χριστοπούλου.

Υποστήριξε μόνο τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος ήταν ο μόνος που έδειξε κατανόηση και στήριξε το κορίτσι. «Βλέπω τον Γιώργο μετά από αυτόν τον οχετό, να σκύβει το κεφάλι. Είναι άλλο η τηλεόραση κι άλλο οι συμπεριφορές. Παλεύουμε οι άνθρωποι τα τελευταία χρόνια για να μην έχουμε αυτές τις συμπεριφορές».