Ακόμα μια hot φωτογράφιση έκανε η Ελένη Φουρέιρα, η οποία αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Instagram, ότι δεν έχουμε δει πολλά ακόμα από εκείνη. «Μείνετε συντονισμένοι» γράφει χαρακτηριστικά.

Προφανώς και ετοιμάζει νέο άλμπουμ, όπως μαρτυρούν τα hashtag «νέο άλμπουμ» κι «έρχεται σύντομα». Σίγουρα ξέρει πώς να το προμοτάρει σωστά με το δικό της τρόπο. Στην φωτογραφία ποζάρει topless, φορώντας απλά ένα καλσόν, γόβες και γυαλιά ηλίου. Το στήθος της καλύπτει με τα χέρια. Σε μια άλλη πόζα, έχει σκύψει ακουμπώντας τα γόνατά της. Η εικόνα της μοιάζει να έχει βγει από τα 50s.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, οπότε σύντομα θα δούμε ακόμα περισσότερα. Το τελευταίο της άλμπουμ βγήκε στις 17 Μαϊου 2019 μέσω Spotify. Πρόκειται για το πρώτο της διεθνές mini album (EP) «Gypsy Woman», το οποίο περιλαμβάνει πέντε ξενόγλωσσα τραγούδια: Το ομώνυμο «Gypsy Woman (La-Da-Dee)», το «El Ritmo Psicodelico», το «Call Ya», το «Barcelona» και το «Maria». Από τότε ακολούθησαν πολλά singles που έγιναν επιτυχίες.

Το Νοέμβριο του 2020, ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει ένα EP με disco theme που θα περιέχει 3 τραγούδια με lead single το «Light It Up» και το promotional single «Δοκίμασε Με». Ήρθε η ώρα για ένα νέο δίσκο «φωτιά», λοιπόν, που σίγουρα δεν θα μας απογοητεύσει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Kim Kardashian: Έβαλε και δεύτερο φόρεμα της Marilyn Monroe και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι

Tom Hiddleston: Ελπίζει η αποκάλυψη του Loki ως bisexual να σήμαινε πολλά για τους LGBT+ fans

Alexandria Ocasio-Cortez: Από barwoman στο Μπρονξ, βουλευτής στο Κονγκρέσο