Υπάρχουν κάποιοι αστέρες που παλεύουν με νύχια και με δόντια να πείσουν τον κόσμο πως είναι ακόμα εδώ, πως τίποτα δε θα τους στερήσει τα κεκτημένα. H Madonna αυτό τουλάχιστον προσπαθεί να καταφέρει, αλλά με εξαιρετικά λάθος τρόπος. Η «Βασίλισσα της Pop», έχει την ανάγκη να δείξει στον κόσμο πως δεν είναι 64 ετών, αλλά 35.

Χρησιμοποιεί φίλτρα στο Instagram, ενώ οι πλαστικές επεμβάσεις την έχουν παραμορφώσει. Προ καιρού, υπήρξε και ένα beef με τον 50 Cent, ο οποίος σχολίαζε τις προκλητικές και ακατανότητες αναρτήσεις της. Τις οποίες φυσικά και συνεχίζει.

Λίγο πολύ όλοι έχουμε σχολιάσει την Madonna. Και στο παιχνίδι αυτό μπήκε και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία ανέβασε μια φωτογραφία της τραγουδίστριας που μοιάζει σαν μια νέα και όμορφη γυναίκα, σχολιάζοντας: «Αλήθεια, ποιον κοροϊδεύει; Εμάς, τον εαυτό της; Όλους;».

Madonna

Δεν γνωρίζουμε την ψυχοσύνθεση της Madonna, ωστόσο όλη η συμπεριφορά της τους τελευταίους μήνες, δείχνει πως η τραγουδίστρια παλεύει με νύχια και με δόντια να μείνει στο προσκήνιο. Μουσικά τουλάχιστον, έχει εξαφανιστεί. Ευτυχώς υπάρχει και το παρελθόν, να θυμίζει πως κάποτε ήταν όντως «Βασίλισσα της Pop», γιατί τώρα είναι «Βασίλισσα του κιτς».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ακόμα μια φορά που αφήνει τους πάντες με ανοιχτό στόμα

Γιώργος Σαμπάνης: Θα κινηθεί δικαστικά κατά της Soula Glamorous – Τι συνέβη τελικά στη Σάμο με τη σύντροφό του;

Amber Heard: Της έκαναν πρόταση να παίξει σε ταινία πορνό – Μυθική η αμοιβή που της πρότειναν