Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (21/02), χώρισαν ύστερα από 2,5 χρόνια γάμου, επιβεβαιώνοντας τις φήμες περί διαζυγίου που κυκλοφορούσαν εδώ και πολλούς μήνες.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης ανέφερε στην εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ με τη Φαίη Σκορδά: «Έχει γίνει αίτηση διαζυγίου και μιλάμε για ένα συναινετικό διαζύγιο και είναι θέμα ημερών ή και ωρών η οριστικοποίησή του».

Υπενθυμίζεται ότι οι φήμες περί χωρισμού είχαν αρχίσει από το καλοκαίρι, όταν ο Σπύρος Δημητρίου γιόρτασε τα γενέθλιά του χωρίς την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και εκείνη έκανε διακοπές στην Τήνο, μαζί με φίλους της, στο πλαίσιο εμφανίσεών της. Ο Σπύρος Δημητρίου, μάλιστα, δεν παρευρέθηκε στην απονομή της τραγουδίστριας, που έγινε στις 14 Φεβρουαρίου.

Ο γάμος τους στις Σπέτσες

Το ζευγάρι παντρεύτηκε, τον Οκτώβριο του 2020, στις Σπέτσες. Ο γάμος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του δικηγόρου, Σπύρου Δημητρίου, πραγματοποιήθηκε στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, με λιγοστούς αλλά εκλεκτούς και αγαπημένους προσκεκλημένους.

Ο Σπύρος Δημητρίου επέλεξε να φορέσει ένα λευκό κοστούμι που το συνδύασε με ένα μαύρο παπιγιόν και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ένα νυφικό δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, με τη σύζυγο και συνάδελφό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, καθώς και η στιχουργός Σάννυ Μπαλτζή.

Τι δήλωνε πρόσφατα ο Γιάννης Ζουγανέλης

Πάντως, ο ηθοποιός Γιάννης Ζουγανέλης πρόσφατα διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, και τον Σπύρο Δημητρίου να χωρίζουν.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είχε δηλώσει για τον γάμο της κόρης του, τον περασμένο Οκτώβριο, στον ΣΚΑΪ, το εξής: «Αυτά που γράφτηκαν ήταν λίγο… άσχημα. Έχω τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη και πίστη στην κόρη μου και ξέρω ότι όλο αυτό που συμβαίνει, την αποπροσανατολίζει. Εγώ αυτό που ξέρω και αυτό που είπα είναι ότι επειδή γράφτηκε ότι δεν ήταν στα γενέθλιά του, θέλω να πω ότι εγώ ήμουν εκεί και ήταν και η κόρη μου εκεί και ήταν όλα μια χαρά. Το να βγαίνουν προς τα έξω πράγματα που δεν είναι αλήθεια, την αποπροσανατολίζει».