Στη Μύκονο επέλεξε να βρεθεί για άλλη μια χρονιά η κληρονόμος των Lamborghini, η Elettra Lamborghini, εγγονή του Ferrucio, του ανθρώπου ξεκίνησε αυτόν τον κολοσσό της πολυτέλειας στον τομέα των οχημάτων. Η Elettra έρχεται τα τελευταία 4 καλοκαίρια στην Ελλάδα και το νησί των ανέμων, και με την πληθωρική της παρουσία τραβάει τα βλέμματα πάνω της. Όπως και τον φωτογραφικό φακό των παπαράτσι που έχουν πιάσει στασίδι στις ακριβές παραλίες του νησιού.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, η τραγουδίστρια και influencer στην Ιταλία, ήρθε στη Μύκονο μαζί με τον σύζυγό της, τον επίσης φημισμένο dj από την Ολλανδία, τον Afrojack. Οι δυο τους παντρεύτηκαν πέρσι και τους συνδέει το κοινό πάθος για τη μουσική, με την Elettra Lamborghini να κυκλοφορεί το 2018 το πρώτο της άλμπουμ και να έχει βγάλει τραγούδια που δεν τα λες και για αποθέωση, αλλά κινούνται στη λογική της τραπ σκηνής.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στη Μύκονο, καθώς έκανε τόπλες ηλιοθεραπεία και με τον Afrojack να μην παίρνει τα μάτια του από πάνω της. Η πληθωρική της παρουσία επιβεβαιώθηκε και λίγο αργότερα, όταν έβαλε το πάνω μέρος από το κόκκινο μπικίνι και έδειξε τις καμπύλες της στον φακό.

Δείτε τις χαρακτηριστικές εικόνες.

Elettra Lamborghini

Elettra Lamborghini

Elettra Lamborghini

Elettra Lamborghini

Elettra Lamborghini

Elettra Lamborghini

Elettra Lamborghini

* Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η ατάκα που επιβεβαιώνει πως κάτι τρέχει με τον Μάστορα

Γουάντα Νάρα: Παίρνει διαζύγιο από τον Μάουρο Ικάρντι – Το ανακοίνωσε με ηχητικό σε υπάλληλό της

Emily Ratajkowski: Την ικετεύει για επανασύνδεση ο εν διαστάσει σύζυγός της μετά την «κατά συρροήν απιστία»