Στις 26 Μάϊου η εκπομπή που αγαπήθηκε στην Αμερική και προβλήθηκε 19 σεζόν, ρίχνει αυλαία. Τα γυρίσματα για το The Ellen Show ολοκληρώθηκαν χθες, με την Ellen DeGeneres να προχωρά σε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram. Η παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά:

«Όταν ξεκινήσαμε αυτό το show το 2013, το iPhone δεν υπήρχε. Τα social media δεν υπήρχαν. Οι γάμοι μεταξύ ομοφυλόφιλων ατόμων δεν ήταν νόμιμοι. Είδαμε τον κόσμο να αλλάζει, κάποιες φορές προς το καλύτερο και κάποιες άλλες όχι. Αλλά ότι και να συνέβαινε, ο στόχος μου για το show ήταν πάντοτε να είναι ένα μέρος όπου θα ερχόμασταν όλοι μαζί και θα γελάγαμε για μία ώρα. Το να φιλοξενούμαι στις ζωές σας ήταν το μεγαλύτερο προνόμιο στη ζωή μου και μου έδωσε απίστευτη χαρά. Σας ευχαριστώ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen DeGeneres (@theellenshow)

Υπενθυμίζεται ότι η εκπομπή ολοκληρώνεται μετά τις καταγγελίες που έχουν γίνει για καταχρηστική συμπεριφορά από την ίδια και τοξικό εργασιακό περιβάλλον. Και παρά το γεγονός ότι η Ellen ζήτησε συγγνώμη και απομάκρυνε ανθρώπους από την ομάδα της, η ζημιά ήταν πολύ μεγαλύτερη.

Σημειώνεται πως στην εκπομπή της, θυμήθηκε όταν η ίδια έκανε coming out ως ομοφυλόφιλη, σε μια εποχή που ήθελε θάρρος για να το τολμήσει κανείς αυτό. «Όταν έκανα το coming out, κάποιοι με είχαν προειδοποιήσει ότι αυτή μου η κίνηση θα κατέστρεφε την καριέρα μου. Για λίγο παραδέχομαι πως είχαν δίκιο. Στην πραγματικότητα, για τρία χρόνια ακριβώς, όντως έχασα την καριέρα μου. Αλλά κοιτάξτε με τώρα. Πραγματικά όλο αυτό δείχνει πόσο σημαντικό είναι να είσαι αυθεντικός και ο εαυτός σου και πόσο σημαντικό είναι να αποδέχεσαι τους άλλους».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Johnny Depp: Οι υψηλές απαιτήσεις της Amber Heard για να κρατήσει το στόμα της κλειστό

Conchita: Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της 8 χρόνια μετά τη νίκη της στη Eurovision

James Corden: Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το «The Late Late Show» μετά από 8 χρόνια ως οικοδεσπότης