O Elon Musk για ακόμη μια φορά, προκάλεσε χαμό στο Twitter. O CEO της Tesla και της SpaceX έχει δείξει πολλάκις πόσο αγαπάει το εν λόγω μέσο για να εκφράζει τις επόψεις του, να ενημερώνει τα σχέδιά του και να σχολιάζει την επικαιρότητα.

Ωστόσο, η τελευταία του ανάρτηση ήταν αρκετά αινιγματική, αφού έγραψε μόνο μία λέξη κι αυτή στα ελληνικά. «Διαλεκτική» έγραψε συγκεκριμένα στην ανάρτησή του o 52χρονος, αφήνοντας τους followers του να… ψάχνονται για το τι μπορεί να σημαίνει αυτή η λέξη και σε τι μπορεί να αναφέρεται.

Φυσικά, αρκετοί χρήστες κατέφυγαν στο Google Translate και κατόπιν στο λήμμα «Dialectics» της Wikipedia προκειμένου να καταφέρουν να βγάλουν άκρη, ενημερώνοντας κατόπιν τους άλλους σχολιαστές για την «τέχνη να φτάνει κανείς στην αλήθεια μέσω της σύγκρουσης αντίθετων απόψεων».

Προφανώς τα σχόλια ήταν διάφορα, ωστόσο εκτός από το ότι ορισμένοι τρόλαραν λέγοντας πως αυτό θα ήταν το όνομα του επόμενου παιδιού του, υπήρχαν και θεωρίες χρηστών που ανέφεραν πως αυτή τη λέξη την εκλαμβάνουν ως αναφορά στη σύγκρουση Ρωσίας – Ουκρανίας.

Όπως και να ‘χει, ο Elon κατάφερε ξανά να δημιουργήσει έναν μικρό χαμό.

Διαβάστε ακόμη: Το μαζικό cancel του Kanye West: Όλοι οι διάσημοι εναντίον του – Τα αντισημιτικά σχόλια και η οργή της Kim Kardashian