Το 18χρονο παιδί του Elon Musk έχει καταθέσει αίτηση στο δικαστήριο, προκειμένου να αλλάξει νόμιμα το φύλο του, καθώς και το επώνυμο που έχει λάβει από τον διάσημο μεγιστάνα πατέρα του. Αναφορικά με τα όσα γράφει η Daily Mail, η διεμφυλική κοπέλα (στο παρελθόν ονομαζόταν Xavier Alexander Musk και πλέον είναι Vivian Jenna Wilson) θα χρησιμοποιεί από ‘δω και στο εξής το επίθετο της μητέρας της.

Όπως εξήγησε στα σχετικά έγγραφα για την αλλαγή φύλου, δεν θέλει να έχει ουδεμία σχέση με τον Elon Musk πλέον. Ωστόσο παραμένει ασαφές κατά πόσο θα αποποιηθεί και την περιουσία του, η οποία αγγίζει τα 213 δισεκατομμύρια δολάρια.

Elon Musk: Η Vivian είναι ένα από τα παιδιά του με την Justine Wilson

Ο μεγιστάνας και CEO της Tesla απόκτησε την Vivian κατά τον γάμο του με την Καναδή συγγραφέα, Justine Wilson, με την οποία χώρισε και επίσημα το 2008. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει κι άλλο ένα παιδί, ωστόσο πέθανε 10 ημέρες μετά τη γέννησή του από Σύνδρομο Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου.

Κατά τον γάμο έφεραν στον κόσμο πέντε παιδιά. Οι έφηβοι έχουν επιλέξει να κρατήσουν χαμηλό προφίλ, παρά τον διάσημο πατέρα τους.

Για την ώρα, ο Elon Musk δεν έχει προβεί πάντως σε κάποιο σχόλιο σχετικό με την επιλογή της Vivian. Ωστόσο, είναι γεγονός πως ο ίδιος στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για τρανσφοβία, επομένως αυτός ίσως να είναι ένας παράγοντας. Έχει δηλώσει μάλιστα φαν του κυβερνήτη της Φλόριντα, Ron DeSantis, ο οποίος είχε προκαλέσει αντιδράσεις όταν πρότεινε νομοσχέδιο που θα απαγόρευε τις συζητήσεις για την ταυτότητα φύλου και την ομοφυλοφιλία μέσα σε σχολικές τάξεις με μικρά παιδιά.

Στις κατηγορίες που του πρόσαψαν, ο Musk είχε απαντήσει πως υποστηρίζει πλήρως τα δικαιώματα της LGBT κοινότητας και υπογράμμισε πως η εταιρεία του συγκαταλέγεται σταθερά στις λιστες με τους καλύτερους εργασιακούς χώρους για γκέι και διεμφυλικά άτομα.

Με πληροφορίες κι από Reuters

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

James Franco: Παραθερίζει στην Μύκονο με την σύντροφό του – Κυκλοφορεί στο νησί με κουκούλα

Gerard Pique: Η φωτογραφία του με άγνωστη ξανθιά που έγινε viral – Το νέο τραγούδι της Shakira αφιερωμένο σε εκείνον

Bradley Cooper: «Γνωστός σκηνοθέτης χλεύασε τις υποψηφιότητες μου στα Oscar»