Ο Elon Musk απάντησε σε δημοσίευμα της Wall Street Journal η οποία ανέφερε ότι η φιλία του με τον συνιδρυτή της Google, Sergey Brin. έληξε λόγω δεσμού του με την γυναίκα του, Nicole Shanahan. «Eίναι απολύτως ψευδές», έγραψε ο ιδρυτής της Tesla, υποστηρίζοντας ότι είναι ακόμα φίλοι με τον Brin.

«Ο Sergey και εγώ είμαστε φίλοι και ήμασταν σε ένα πάρτι μαζί χθες το βράδυ! Έχω δει τη Nicole μόνο δύο φορές μέσα σε τρία χρόνια, και τις δύο φορές με πολλούς άλλους ανθρώπους τριγύρω. Τίποτα ρομαντικό». Μάλιστα, σε μια άλλη απάντηση έγραψε: «Δεν έχω κάνει καν σεξ εδώ και αιώνες». Παρόλα αυτά έχει τουλάχιστον 10 παιδιά.

Στράφηκε κατά της εφημερίδας που διέρρευσε την είδηση, λέγοντας:  «Η WSJ έχει δημοσιεύσει τόσα πολλά άρθρα για εμένα και την Tesla που έχω χάσει το μέτρημα! Είναι ντροπιαστικό γι’ αυτούς, ειλικρινά. Κάποτε έγραψαν ένα άρθρο που έλεγε ότι το FBI επρόκειτο να με συλλάβει, οπότε τηλεφώνησα στο FBI για να ρωτήσω τι συμβαίνει και είπαν ότι το άρθρο της WSJ ήταν εντελώς ψεύτικο. Απλά αηδίες».

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο Brin χώρισε τη σύζυγό του τον Ιανουάριο όταν έμαθε για την σχέση της με τον Musk. Τότε ο δισεκατομμυριούχος άφησε το αλαζονικό υφάκι και φέρεται να γονάτισε, ικετεύοντάς τον να τον συγχωρέσει. Πηγές είπαν στην Wall Street Journal ότι το περιστατικό συνέβη σε ένα πάρτι φέτος. Ο συνιδρυτής της Google δέχθηκε τη συγγνώμη, αλλά οι δύο ισχυροί άνδρες της τεχνολογίας δεν μιλούν ακόμη.

Πότε ξεκίνησε η φημολογούμενη σχέση του Musk με την Shanahan

Η παράνομη σχέση της Shanahan φέρεται να ξεκίνησε στην έκθεση τέχνης Art Basel στο Μαϊάμι τον Δεκέμβριο του 2021. Λέγεται ότι εκείνη και ο Brin ήταν χωρισμένοι εκείνη την περίοδο αλλά εξακολουθούσαν να συζούν λόγω προβλημάτων που έχουν να κάνουν με την πανδημία λόγω της μικρής τους κόρης. Οι δύο τους διαπραγματεύονται τη διευθέτηση διαζυγίου, που θα μπορούσε να φτάσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια, ανέφερε η εφημερίδα.

Η Shanahan είναι δικηγόρος με έδρα την Καλιφόρνια και ιδρύτρια της νομικής εταιρείας τεχνολογίας ClearAccessIP και του Ιδρύματος Bia-Echo, σύμφωνα με το προφίλ της στο LinkedIn. Το Ίδρυμα Bia-Echo είναι ένας φιλανθρωπικός οργανισμός που προωθεί την «μακροζωία και ισότητα, τη μεταρρύθμιση της ποινικής δικαιοσύνης και έναν υγιή και βιώσιμο πλανήτη».

Πάντως ο Brin προχώρησε σε ενέργειες που μαρτυρούν την ρήξη στην σχέση του με τον Musk. Συγκεκριμένα, έδωσε εντολή στους οικονομικούς συμβούλους του να πουλήσουν τις επενδύσεις του στις διάφορες επιχειρήσεις του Elon. Στην Tesla, για παράδειγμα, είχε επενδύσει 500.000 δολάρια το 2008.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

«Καπαρώθηκε» ο πιο περιζήτητος εργένης του Instagram – Αυτή είναι η εντυπωσιακή νύφη του

Jennifer Lopez: Ποζάρει γυμνή κι αποκαλύπτει το νέο της επιχειρηματικό βήμα

Shakira και Pique ρίχνονται στη μάχη για την διεκδίκηση των παιδιών – Η τραγουδίστρια θέλει να φύγουν μόνιμα για Μαϊάμι