Η Emily Blunt αποκάλυψε ότι πρόκειται να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική φέτος έτσι ώστε να μπορεί να διαθέσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά της.

Η Βρετανίδα ηθοποιός, η οποία είναι παντρεμένη και έχει δύο κόρες με τον επίσης ηθοποιό Τζον Κρασίνσκι, έκανε αυτές τις δηλώσεις κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο podcast «Table for Two» που κυκλοφόρησε την περασμένη Δευτέρα.

Emily Blunt: «Είναι δύσκολο να βρεις ισορροπία ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια»

Ερωτηθείσα από τον παρουσιαστή του podcast, Bruce Bozzi, πώς διαχειρίζεται την καριέρα της ως μητέρα, η Blunt είπε: «Όχι πάντα καλά. Είναι ένα από αυτά τα πράγματα που δύσκολα τα ισορροπείς. Ποτέ δεν αισθάνομαι ότι το κάνω σωστά, αλλά φέτος αποφάσισα να σταματήσω για λίγο διάστημα την δουλειά».

Το 2014 η δημοφιλής ηθοποιός απέκτησε την πρώτη κόρη της Χέιζελ και δύο χρόνια αργότερα, το 2016, την Βάιολετ. Από τότε η ίδια έχει συμμετάσχει σε πολλές ταινίες αλλά και σειρές όπως: «A Quiet Place» και «A Quiet Place Part II», «Mary Poppins Returns» και στην τηλεόραση στη μίνι σειρά “The English”.

Έχει πολλά επερχόμενα πρότζεκτ, συμπεριλαμβανομένου του “Oppenheimer”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου – την ίδια μέρα με την ταινία “Barbie”.

Το trailer του Oppenheimer

«Δούλεψα αρκετά πέρυσι και η μεγαλύτερη κόρη μου είναι εννέα χρονών. Αισθάνομαι ότι υπάρχουν πολλά σημαντικά πράγματα που κάνουν τα παιδιά μου μέσα στην ημέρα τους και λόγω της δουλειάς μου, τα χάνω. Συνήθως τα παιδιά θα πουν κάτι όπως: «Θα με ξυπνήσεις;», «Θα με πας στο σχολείο;», «Θα με πάρεις;», «Θα με βάλεις στο κρεβάτι;» και εγώ θέλω να είμαι εκεί για όλα αυτά», δήλωσε.

Η Blunt, η οποία έχει μιλήσει δημόσια τα τελευταία χρόνια για το πώς η υποκριτική τη βοήθησε να ξεπεράσει τον τραυλισμό , είπε ότι πέρασε «όμορφα» στα γυρίσματα της πέρυσι, αλλά παραδέχτηκε ότι κάποια ήταν χρονοβόρα και δύσκολα. «Μερικά ήταν πιο έντονα από άλλα. Κάποια ήταν πιο δύσκολα και χρονοβόρα».

Η Emily Blunt αποκάλυψε ότι είναι γειτόνισσα με τον Ματ Ντέιμον

Η 40χρονη ηθοποιός, που ζούσε στο ίδιο τετράγωνο με τον Τζίμι Κίμελ και τη σύζυγό του, Μόλι ΜακΝέρνεϊ, στο Λος Άντζελες, αποκάλυψε ότι τώρα μένει στο ίδιο κτίριο με τον συμπρωταγωνιστή της στο Oppenheimer, Ματ Ντέιμον και τη σύζυγό του Luciana Barroso, στη Νέα Υόρκη. «Δεν βλέπω ποτέ πια τον Ματ Ντέιμον χωρίς τις… παντόφλες του», είπε και σχολίασε την φιλική σχέση που έχουν.

«Ο Ματ είναι απλώς ο πιο εύκολος και όμορφος άνθρωπος. Η Λούσι είναι ακόμα πιο όμορφη – συγγνώμη Ματ», πρόσθεσε.