Η καλύτερη απόδειξη είναι αυτή που βλέπουμε ιδίοις όμμασι. Και η Emily Ratajkowski μας το είχε δώσει στο πιάτο τον προηγούμενο μήνα, αφού την είχαν «τσακώσει» να φιλιέται με τον Dj Orazio στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Παρόλα αυτά, τα τελευταία δημοσιεύματα την ήθελαν να είναι σε σχέση με τον Pete Davidson, αλλά τελικά φαίνεται πως με τον Orazio υπάρχει κάτι πιο χειροπιαστό.

Το μοντέλο ξεκίνησε να βγαίνει μαζί του ένα μήνα μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard, ο οποίος ήταν άπιστος αρκετές φορές καταπώς φάνηκε.

Ωστόσο, μετά τα φιλιά και τις αγκαλιές με τον Dj Orazio που έγιναν viral, ένα άλλο βίντεο έδειχνε την ίδια με τον Davidson να ανταλλάσουν μια τρυφερή αγκαλιά στο διαμέρισμα της. Τίποτα περισσότερο όμως δεν συνέβη αργότερα, ώστε να αποδεικνύεται πως διατηρούν δεσμό.

Από την άλλη, οι νέες φωτογραφίες που δείχνουν τον Orazio να βρίσκεται στην είσοδο του διαμερίσματος της Ratajkowski αποδεικνύουν πως η ίδια δεν είναι πρόθυμη να τελειώσει το φλερτ μαζί του, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως είναι κάτι σοβαρό.

Διαβάστε ακόμη: Μετά το βίντεο στην αγκαλιά του Affleck, έπεσε «μαύρο»: Τι συνέβη με τα social media της Jennifer Lopez και σβήστηκαν οι δημοσιεύσεις

Κι αυτό γιατί το μοντέλο είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών πως έχει επιλέξει να μην είναι μονογαμική πλέον και να έχει την ελευθερία να βγαίνει με πολλούς άντρες, ακόμα και με γυναίκες. Τη δήλωση αυτή την είχε κάνει μέσω του TikTok, όπως είπε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να είμαι με πολλούς άνδρες και γυναίκες. Χμ.. είναι όλοι τους “καυτοί”, αλλά με έναν πολύ ενδιαφέρον τρόπο».

Ποιος είναι ο Dj Orazio που βγαίνει με την Emily Ratajkowski

Μετράει 20 χρόνια ως DJ, ενώ διαχειριζόταν ταυτόχρονα και το θρυλικό Halcyon Record Shop στο Μπρούκλιν. Ωστόσο, έκλεισε το 2020 εν μέσω πανδημίας. Ο 35χρονος DJ είναι γιος του μεσίτη Giampiero Rispo, ο οποίος είναι ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας Domus Realty, που ειδικεύεται στην πώληση «πολυτελών ακινήτων στη Νέα Υόρκη».

Στο προφίλ του στο LinkedIn δείχνει πως είναι ο επικεφαλής μιας εφαρμογής που ονομάζεται Sprokit, η οποία στοχεύει στο να φέρει σε επαφή πρώην κρατούμενους με εργοδότες, κοινωνικές υπηρεσίες και άλλα δίκτυα που μπορούν να βοηθήσουν στην όμαλή ένταξή τους στην κοινωνία.