Ο 35χρονος Amrit Magar, παντρεμένος και πρώην διανομέας της Amazon, εισέβαλε στο σπίτι της τενίστριας Emma Raducanu, για να κλέψει ένα…παπούτσι της. Τελικά, πιστεύοντας πως παίρνει το παπούτσι της 19χρονης πρωταθλήτριας πήρε κατά λάθος του πατέρα της. Πέρα από το αστείο κομμάτι του περιστατικού, η ίδια η Raducanu, δηλώνει φοβισμένη, αφού το τελευταίο διάστημα, ο εμμονικός θαυμαστής της, έχει αποπειραθεί να επισκεφθεί  το σπίτι της αρκετές φορές.

Συγκεκριμένα, ο άντρας, φέρεται να έχει προσεγγίσει το σπίτι της ακόμα τρεις φορές, αφήνοντας περίεργα σημειώματα και δώρα. Στην προσπάθεια του λοιπόν να κρατήσει κάτι δικό της για να την αισθάνεται πιο κοντά του, έκλεψε το παπούτσι του πατέρα της (νομίζοντας πως ανήκει στην ίδια).

«Αισθάνομαι ότι έχει αφαιρεθεί η ελευθερία μου. Κοιτάζω συνέχεια πάνω από τον ώμο μου. Ανησυχώ ότι μπορεί να ξανασυμβεί. Δεν νιώθω ασφαλής στο ίδιο μου το σπίτι, στο μόνο μέρος που θα έπρεπε να νιώθω έτσι»

Ο πρώην διανομέας της Amazon, Μάγκαρ, ταξίδεψε στο προάστιο του Νοτιοανατολικού Λονδίνου, όπου ζει η έφηβη με τους γονείς της και ζήτησε από αγνώστους,  να τον καθοδηγήσουν προς το σπίτι της.

Τον Νοέμβριο, βρέθηκε στο σπίτι της με ένα μπουκέτο λουλούδια και ένα περίεργο σημείωμα υπογεγραμμένο από τον ίδιο, με το όνομα της γυναίκας του Brina και το όνομα του σκύλου τους Logan. Το σημείωμα έγραφε: «Δεν έχω να πω τίποτα, Μόνο ότι αξίζεις αγάπη».

Αργότερα, τον Δεκέμβριο, άφησε έναν κόκκινο φάκελο μέσα στο γραμματοκιβώτιο της οικογένειας, με έναν χάρτη από τη διαδρομή του με τα πόδια προς το Βόρειο Λονδίνο. Δίπλα στον χάρτη είχε γράψει: “23 χιλιόμετρα περπάτησα για σένα!

Δύο μέρες αργότερα, επισκέφθηκε ξανά το σπίτι της τενίστριας. Αυτή τη φορά, κρέμασε νεραϊδάκια και χριστουγεννιάτικα στολίδια σε ένα δέντρο στον κήπο της οικογένειας.Διαπιστώνοντας δε, ότι η βεράντα ήταν ανοιχτή, άρπαξε το παπούτσι του πατέρα της Emma πιστεύοντας ότι ήταν δικό της.

Όταν οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν, τον ρώτησαν για το παπούτσι και εκείνος αποκρίθηκε ότι ήθελε ένα «αναμνηστικό».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο 35χρονος έχει συλληφθεί και αναμένεται να οδηγηθεί στο Πλημμελειοδικείο του Bromley τον επόμενο μήνα.