Στα χθεσινά βραβεία BAFTA, η Emma Watson παρουσίασε το βραβείο Καλύτερης Βρετανικής Ταινίας, ωστόσο η ηθοποιός σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως για τη δήλωσή της που άφηνε υπονοούμενα στη J.K. Rowling. Η Rebel Wilson, η παρουσιάστρια της βραδιάς, την προσκάλεσε λέγοντας πως «η Emma Watson είναι εδώ για να απονείμει το επόμενο βραβείο. Αποκαλεί τον εαυτό της φεμινίστρια, αλλά όλοι ξέρουμε ότι είναι μάγισσα».

Η ηθοποιός βρέθηκε στη σκηνή και ξεκίνησε λέγοντας πως «είμαι εδώ για όλες τις μάγισσες». Οι θαυμαστές της πιάστηκαν από αυτό, με έναν εξ αυτών να δημοσιεύει στο Twitter: «Η Emma Watson καταστρέφει την JK», ενώ ένας άλλος έγραψε πως η Emma «είναι βασίλισσα». Να πούμε σε αυτό το σημείο, πως η Rowling έχει βρεθεί στο επίκεντρο, ξανά, για την τελευταία της ανάρτηση που αφορά τα τρανς άτομα.

Βέβαια, υπήρχε και κόσμος που επέκριναν την ηθοποιό αλλά και την παρουσιάστρια, μιας και αναφέρθηκαν με υπονοούμενα προς την Rowling. «Της χρωστάει πολλά της Rowling, πρέπει να σταματήσει να δαγκώνει το χέρι που ταΐζει», ήταν ένα σχόλιο στο Twitter, ενώ μια άλλη είπε: «Emma Watson, μια γυναίκα, η φεμινίστρια που δεν μπορεί να ορίσει τι είναι γυναίκα; Αυτός που είναι διάσημος λόγω της JK;».

Όσον αφορά την Rebel Wilson, μιλώντας για την απώλεια βάρους της, είπε πως «δείχνει διαφορετική» και ότι «μεταμορφώθηκε», προσθέτοντας γελώντας: «Ελπίζω η J.K. Rowling να το εγκρίνει ακόμα».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr

BAFTA 2022: Η Jane Campion γράφει ιστορία και εν τη απουσία της – Τι θα δούμε στα Oscars

Pete Davidson: Αντάλλαξε ακραία μηνύματα με τον Kanye – «Είμαι στο κρεβάτι με τη γυναίκα σου»

Με πληροφορίες από Daily Mail