Επηρεασμένη από τη σειρά Wednesday πρέπει να ήταν η Kendall Jenner όταν έκανε χθες μια ανάρτηση με πολλές φωτογραφίες της στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, στην 4η φωτογραφία που περιελάμβανε η ανάρτησή της, η Kendall είναι με το μπικίνι της σε καθιστή στάση και ξυπόλητη. Το κάτω μέρος του μπικίνι είναι στρινγκ και αποκαλύπτει τις καμπύλες της, καθώς στο βάθος απλώνεται μια θέα θάλασσας.

Όμως, κάποιοι πολύ πιο παρατηρητικοί, δεν εστίασαν στο εντυπωσιακό κορμί της Kendall, αλλά σε κάτι που έμοιαζε να περιττεύει πίσω από το δεξί της χέρι που αποτελούσε το χέρι στήριξης για την πόζα της.

Αν παρατηρήσει κάποιος καλά, δίπλα στον βραχίονα φαίνεται μια παλάμη, η οποία όμως δεν έχει και τον υπόλοιπο εξοπλισμό. Είτε η Kendall κατάφερε να φέρει το αριστερό της χέρι σε τέτοια ευθεία με το δεξί, ώστε να κρύβεται όλο, είτε κάτι δεν παρατήρησε στο photoshop, είτε είναι η Wednesday και έχει το Χέρι να την βοηθάει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Η συζήτηση γύρω απ΄αυτό το…ξέμπαρκο χέρι ξεκίνησε στο TikTok και ήταν αρκετοί αυτοί που σχολίασαν στην ανάρτηση της Kendall με εμφανώς καυστική διάθεση. «Μήπως κοπάνησε κανείς μια πόρτα και ήταν το χέρι σου ενδιάμεσα;», της έγραψε ένας, «ίσως πρέπει να δεις έναν γιατρό», της σχολίασε μια κοπέλα.