Λένε πως όλοι μας έχουμε σε αυτόν τον πλανήτη κάποιον σωσία. Κι αν όχι σωσία, έναν που να μας μοιάζει απίστευτα. Ε, ο Woody Harrelson τον βρήκε. Μπορεί να είναι μωρό, αλλά τον βρήκε. Πρόκειται για ένα μωρό στη Βόρεια Ιρλανδία, που μοιάζει τόσο, που θα έλεγε κανείς πως είναι δικό του.

Η είδηση έγινε γνωστή από την μητέρα, Dani Grier Mulvenna, που ανέβασε μια φωτογραφία της γελαστής κόρης της, έχοντας δίπλα την εικόνα του Harrelson από την ταινία Zompieland. «Οκ, αλλά πώς μοιάζει η κόρη μας με τον Woody Harrelson» έγραψε η ίδια στo twitter που έγινε viral, με εκατοντάδες χιλιάδες likes, retweets και απαντήσεις.

Προφανώς όλοι σχολίασαν με χιούμορ, αφού και μόνο που βλέπεις τη φωτογραφία, χαμογελάς. Βέβαια, ο Harrelson το συνέχισε και έδωσε ακόμα και πιο επική απάντηση. Για την ακρίβεια, έγραψε ένα ποιηματάκι για τη μικρή, με αρκετή δόση αυτοσαρκασμού: «Είσαι ένα αξιολάτρευτο παιδί/κολακεύομαι με τη σύγκριση» έγραψε ο ίδιος, προσθέτοντας: «Έχεις ένα υπέροχο χαμόγελο, μακάρι να είχα τα μαλλιά σου».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Πόσα χτυπήματα ακόμα για την Britney: Οι δυο γιοι της δεν της μιλάνε εξαιτίας των γυμνών φωτογραφιών της

Anne Heche: Σοκαριστικό τροχαίο για την πρώην σύντροφο της Ellen DeGeneres – Άμορφη μάζα το αυτοκίνητό της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποζάρει γυμνή στη πισίνα με βρεγμένο διχτυωτό τοπ