Η σχέση της Μέγκαν Φοξ και του Μασίν Γκαν Κέλι ήταν cute στην αρχή της. Μετά ξεκίνησαν οι υπερβολικές εκδηλώσεις έρωτα σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση. Σύντομα μπήκαν στην κατηγορία κριντζ, μιας και μας τοποθέτησαν στην άβολη θέση να μαθαίνουμε λεπτομέρειες της προσωπικής τους ζωής που ήταν απολύτως περιττές.

Τελικά ο έρωτας δεν κράτησε πολύ, αφού η σχέση αποτελεί παρελθόν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, ο Μασίν Γκαν Κέλι ήταν άπιστος, με την Μέγκαν Φοξ να το αντιλαμβάνεται με τον πατροπαράδοτο τρόπο. Το μοντέλο έψαξε και βρήκε ύποπτα μηνύματα στο κινητό του.

Ο τραγουδιστής είχε παράλληλη σχέση, με μία πηγή να επιβεβαιώνει πως «έχουν χωρίσει, αλλά η Μέγκαν βλέπει πού βρίσκονται. Θέλει να δει τι μπορούν να σώσουν. Ο Μασίν Γκαν Κέλι θέλει πραγματικά να τα ξαναβρούν».

Μάλιστα, το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι λέγεται πως είναι η Σόφι Λόιντ, ωστόσο η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία σχέση με όσα της καταλογίζουν.

Ο σύμβουλος σχέσεων

Το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ απασχολεί εδώ και καιρό τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Το ET ανέφερε, μάλιστα, πως οι δυο τους είχαν πρόσφατα έναν πολύ μεγάλο τσακωμό.

«Η Μέγκαν και ο MGK έχουν μια παθιασμένη σχέση γεμάτη με πολλά έντονα συναισθήματα, τόσο καλά όσο και κακά, αλλά μετά από αυτόν τον καυγά, η Μέγκαν ήταν πολύ αναστατωμένη».

Στο μεταξύ, την περασμένη Δευτέρα, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να βγαίνει από ένα γραφείο σύμβουλων γάμων και σχέσεων, φεύγοντας όμως με ξεχωριστά αυτοκίνητα. «Η Μέγκαν και ο MGK είχαν σκαμπανεβάσματα σε όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, αλλά στο τέλος της ημέρας, έχουν μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλον και μια βαθιά σύνδεση», δήλωσε πηγή στο ET και πρόσθεσε πως «έχουν πολύ έντονα συναισθήματα ο ένας για τον άλλον, οπότε τα συναισθήματά τους συχνά βγαίνουν με έντονους τρόπους. Δουλεύουν μαζί με στόχο να προσπαθήσουν να διορθώσουν τα πράγματα και να προχωρήσουν μαζί».

Η Μέγκαν με τη σειρά της έσβησε όλες τις φωτογραφίες από το Instagram της και έχει αφήσει μόνο μία, που αναφέρει πως δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο.