Παρελθόν ήδη αποτελεί ο 66ος διαγωνισμός της Eurovision, με την Ουκρανία να αναδεικνύεται η μεγάλη νικήτρια. Η Ευρώπη έδωσε την ψήφο της σε ένα τραγούδι παραδοσιακο, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την στήριξη της στην χώρα που βιώνει ακόμα τον πόλεμο από την Ρωσία.

Η βραδιά κύλησε χωρίς απρόοπτα, με τους παρουσιαστές της Ελλάδας, Γιώργο Καπουτζίδη και Μαρία Κοζάκου, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού, ωστόσο, ο Γιώργος Καπουτζίδης σχολίασε ένα σχόλιο που δέχθηκε για την σεξουαλικότητά του, το οποίο συνέβη στον β’ ημιτελικό. Ειδικότερα είπε:

«Αυτή ήταν η Κορνίλια Τζέικομπς από τη Σουηδία. Πολύ θερμή υποδοχή στο στάδιο, είναι ένα από τα φαβορί της βραδιάς. Και βλέπετε, δεν είπα τίποτα, κύριος. Γιατί ψηφίζετε σήμερα και θέλω να έχετε καθαρό μυαλό», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη λεκτική «επίθεση» που δέχτηκε.

«Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη. Και μη σοκάρεστε, αυτά πρέπει να τα συζητάμε και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, τότε δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

https://youtu.be/CGuoStn34sc

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Σοφιάννα Αβραμάκη: Τι αποκάλυψε για το «φλερτ» με τον Άρη Σοϊλέδη – «Η οικογένειά μου το πήρε σοβαρά»

Kendrick Lamar: Το νέο του άλμπουμ αποδεικνύει γιατί είναι έτη φωτός μπροστά από τους υπόλοιπους ράπερ

Kanye West: Η νέα του σύντροφος έκανε τατουάζ το όνομά του – «Σοβαρεύει» η σχέση τους