Ο εκπρόσωπος του Ισραήλ στον διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού «Eurovision 2022», Michael Ben David, μοιράστηκε με το κοινό ότι παντρεύτηκε τον σύντροφό του, τον Roy Ram. Ο καλλιτέχνης ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στο Instagram του και δημοσίευσε την αντίστοιχη φωτογραφία, στην οποία φαίνονται οι βέρες τους.

«Ποιος παντρεύτηκε εδώ;» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης. Αν και οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και χρόνια, αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να παντρευτούν στο Τορίνο, πριν από τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2022, στον οποίο ο Michael Ben David θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ με το τραγούδι «I.M.».

Ο Michael αποκάλυψε προηγουμένως ότι η μητέρα του είναι από την Ουκρανία και συγγενείς του ζουν τώρα στο Κίεβο. Για αυτόν τον λόγο υποστηρίζει πολύ τους Ουκρανούς, και θέλει η Ουκρανία να νικήσει τη Ρωσία και να ξαναχτιστεί η χώρα το συντομότερο δυνατό.

Ο 25χρονος τραγουδιστή κατάγεται από την πόλη Petach Tikva. Έχει δεχθεί τεράστιο bullying κατά τα εφηβικά του χρόνια, λόγω της ψιλής φωνής του. Προσπαθούσε να μη μιλάει πολύ δυνατά, καθώς και η οικογένειά του δεν τον αντιμετώπιζε με σωστό τρόπο. Έτσι, κλεινόταν στο δωμάτιό του, όπου μάθαινε να τραγουδά και να χορεύει.

 Γιατί η αποστολή μπορούσε να μείνει εκτός Eurovision

Κατά την διάρκεια της πανδημίας δούλευε σαν υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ, αλλά η τύχη του άλλαξε ότι πήρε μέρος στο ισραηλινό X Factor. Τελικά επιλέχθηκε για να εκπροσωπήσει την χώρα του, που αντιμετώπισε προβλήματα στην Eurovision.

Η αποστολή του Ισραήλ αρχικά δεν μπορούσε να εμφανιστεί ζωντανά στο Τορίνο, γιατί τον Απρίλιο είχε απεργία η υπηρεσία εσωτερικής ασφαλείας και οι Αρχές δεν μπορούσαν να εγγυηθούν την ασφαλή μετάβαση και παραμονή της ισραηλινής αποστολής. Το Channel 12 News ανέφερε στις 28 Απριλίου ότι η Shin Bet, η Υπηρεσία Ασφαλείας του Ισραήλ, είχε βρει έναν τρόπο να παρέχει ασφάλεια στον Michael και την ομάδα του, που τελικά πέταξαν για Ιταλία.

Το χορευτικό τραγούδι με το οποίο διαγωνίζεται και η σκηνική παρουσία θυμίζει πολύ το Fuego της Ελένης Φουρέιρα. Έτσι, πολλοί φανς από την Ελλάδα, τον αποκαλούν «αντρική version της Φουρέιρα».

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Eurovision: Το τραγούδι της Ιταλίας που θα μπορούσε να είχε «εξαφανίσει» τους Maneskin

Fran Drescher: Πιστεύει πως ο βιασμός της ευθύνεται που διαγνώστηκε με καρκίνο

Kim Kardashian: Περνάει «κρίση στιλιστικής ταυτότητας» μετά τον χωρισμό – «Ρωτούσα πάντα τον Kanye τι να βάλω»