Η Eva Mendes μίλησε στο People για την καθημερινότητα στο σπίτι με τον Ryan Gosling, αντικατοπτρίζοντας πια τη σύγχρονη γυναίκα. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η ηθοποιός ερωτεύτηκε περισσότερο ακόμα την καθαριότητα και το αντιμικροβιακό σφουγγάρι της μάρκας Skura Style, μια εταιρεία στην οποία είναι συνιδιοκτήτρια.

Όπως παραδέχεται, έχει κάνει ένα deal με τον Gosling. Εκείνος μαγειρεύει και η Mendes πλένει τα πιάτα. «O Ryan είναι απίστευτος μάγειρας. Νομίζω ότι υπάρχει μια πολύ καλή ισορροπία στο ‘μαγειρεύεις, εγώ καθαρίζω’. Και λειτουργεί για εμάς».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Mendes (@evamendes)

Για την Eva Mendes το να καθαρίζει είναι θεραπευτικό. Στήνεται μπροστά από τον νεροχύτη και καθαρίζει μανιωδώς. «Η ζωή είναι τόσο χαοτική. Αλλά το μόνο πράγμα που μπορώ να ελέγξω είναι το σπίτι μου, η κουζίνα μου. Έτσι, όταν πλένω τα πιάτα είναι χαλαρωτικό για μένα. Πραγματικά είναι κάτι πέρα από την καθαριότητα. Μου δίνει πραγματικά διαύγεια. Ο καθαρός νεροχύτης ισοδυναμεί με καθαρό μυαλό για μένα» και πρόσθεσε:

«Μεγαλώνοντας σε ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα με πολλούς ανθρώπους, δεν είχαμε τίποτα. Αλλά όταν το σπίτι ήταν καθαρό, ήταν σαν, ‘Απλά αισθάνομαι καλύτερα’. Όλοι ένιωθαν καλύτερα. Άρα για μένα είναι κάτι συναισθηματικό».

Με πληροφορίες από People

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Οι body positive δηλώσεις της Victoria Beckham: «Τα πολύ αδύνατα σώματα είναι πλέον πασέ»

Maye Musk: Η 74χρονη μαμά του Elon ποζάρει με μαγιό για το εξώφυλλο στο Sports Illustrated

Η Julia Fox πήγε για ψώνια στο σουπερμάρκετ με τα εσώρουχα γιατί…μπορεί